Horoscop special – ce zodii acordă o a doua șansă?

horoscop - love 2055960 1280 1024x682

Horoscop special – ce zodii acordă o a doua șansă? Oricât de mult ne dorim să fim fără de greșeală, oameni fiind, cu greu putem atinge acest deziderat. Iar atunci când se întâmplă să greșim, tot ce ne dorim este ca cei dragi să ne ierte, să ne ofere o a doua șansă. O și primim?

Berbec
Un Berbec este temperamental şi va exploda la început.

Să nu te ia prin surprindere o palmă, pentru că el este destul de agresiv. E probabil acel gen de om cu care nu e bine să te pui, deci dacă ai făcut o greşeală, asumă-ţi şi descurcă-te cu mânia ei temporară. Cu toate acestea, el ţine foarte mult la prietenii şi la relaţii în general. După ce se calmează, va vedea că scuzele tale sunt sincere. Trebuie doar să îi dai puţin timp.

Taur
Probabil ai văzut că Taurul nu iartă şi nu ar trebui să speri că pe tine te-ar trata altfel.

Taurul dispreţuieşte toate lucrurile complicate şi refuză să ofere o a doua şansă. Este mult mai uşor pentru el aşa. Poate că e mai bine să pleci din calea lui când încă eşti întreg.

Gemeni
Gemenii sunt imprevizibili atunci când vine vorba de a oferi o a doua şansă.

Ei sunt cunoscuţi pentru că au două feţe, aşa că nu ştii niciodată la ce să te aştepţi. Totul depinde de situaţie şi de starea de spirit pe care o are. Ar trebui să te asiguri că atunci când le dai o veste proastă ei să fie într-o dispoziţie bună. Şi chiar dacă spun că te iartă, fii atent, îţi va urmări fiecare mişcare şi ascunzătoare secretă.

Rac
Dacă îi eşti simpatic, vei avea mai multe şanse către iertare.

Dar ai grijă, eşti deja pe lista neagră. Racul este suspicios şi poate să te manipuleze. Dacă vrea să afle ceva, va afla. E mai bine să îi spui totul în faţă pentru a evita orice altă confruntare. De obicei, este un semn emotiv, aşa că probabil va gravita spre legătura pe care o are cu tine peste raţiune, dar va rămâne suspicioasă în ceea ce te priveşte şi te va analiza atent.

Citește și: Horoscop special – zodii căpoase, care cred că au mereu dreptate!

Leu
Deşi Leul este generos şi încrezător, încăpăţânarea lui depăşeşete aceste trăsături.

Leul ştie ce merită şi minciuna sau greşeala nu se află pe lista lui. Aroganţa este una dintre cele mai mari slăbiciuni ale unui Leu, iar mândria îl va împiedica să îţi ofere altă şansă. Nu este vorba că se crede superior, ci crede că merită să fie tratat mai bine.

Fecioară
O Fecioară este drăguţă, practică şi aproape întotdeauna va analiza situaţia.

Procedând astfel, ea va face probabil o lista pro şi contra pentru a decide dacă îţi va oferi sau nu o a doua şansă. Ar fi bine să fi făcut ceva fapte bune şi gesturi frumoase cu ea, pentru că altfel greşeala nu îţi va fi iertată. Ea păstrează o evidenţă a greşelilor, aşa că dacă o Fecioară decide să te ierte, ar fi mai bine să înveţi ceva din asta. Ea nu mai oferă o a treia încercare niciodată!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro 

horoscop - pregnancy 90x90Citește și: Horoscop special – cum va fi sarcina ta, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.