Horoscop special – ce animal este fiecare zodie de femeie?

horoscop - catei

Horoscop special – ce animal este fiecare zodie de femeie? Te-ai trezit vreodată că îți compari iubita cu o tigroaică, datorită atitudinii ei feroce din anumite momente? Sau că nu te poți dezlipi de ea și îți vine să o alinți ca pe un ursuleț panda? Iată de ce:

Berbec – enot

horoscop - 800px Tanuki01 960

Enotul – un animal foarte drăguț, doar că numai în poze.În realitate este un adevărat luptător, care nu se teme de nimic. La fel ca şi Femeile-Berbec, sunt foarte drăguțe, până când începe vânătoarea.

Taur – Ursoiaca

horoscop - e4da3b7fbbce2345d7772b0674a318d530 1

Imaginea ursului provoacă cele mai controversate asociații: acesta este un animal înspăimântător, stăpânul pădurii şi în același timp, un gigant amuzant care adoră mierea. Cum e defapt în realitate? Priviți femeia-Taur şi veți înțelege. Ca o ursoaică adevărată: preferă să petreacă timpul singură şi în același timp să facă ceva plăcut. Îşi va apăra cu înverșunare copiii şi familia.

Citește și: Horoscop special – cum să cucerești un bărbat, după zodie!

Gemeni – pisica Barchan

horoscop - 1679091c5a880faf6fb5e6087eb1b2dc28

Aceasta specie de pisică au reușit s-o vadă doar călătorii disperați și cercetătorii faunei sălbatice, deoarece trăiește în zonele aride sau în deșert, și evită cu grijă contactul cu oamenii. Femeile – Gemeni, sunt la fel, adoră să intre în lumea lor interioară, care dintr-o parte poate părea un deșert lipsit de viață. În realitate lumea lor – este o adevărată metropolă populată dens.

Rac – Leoaică

horoscop - 8f14e45fceea167a5a36dedd4bea254324

Femeile – Rac ca şi leoaicele au nevoie de un adevărat bărbat Leu. Unul care să fie văzut de la distanţă. Câștigându-i atenția, el nu va mai trebui să facă ceva – pentru că leoaica lui ca şi femeia-Rac se va ocupa de tot. Va merge şi la vânătoare, va avea grijă de copii şi casa o va aduce în ordine. Bărbatul pentru ele este – protecție şi sprijin. Doar că se va comporta astfel, dacă el va rămâne un adevărat Leu.

Leu – pisica de casă

horoscop - c9f0f895fb98ab9159f51fd0297e236d20

Pisica de casă – un animal frumos, moale şi independent. Astăzi pisicile au atât de mulți admiratori, încât au devenit ca un cult al unei zeițe. Iar Femeia-Leu este o zeiță, obișnuită ca toți să i se închine. La fel ca şi pisica, este un animal de pradă care e capabilă să-şi omoare încet și dureros prada.

Fecioara – Lupoaica

horoscop - 45c48cce2e2d7fbdea1afc51c7c6ad2615

Pe lup îl hrănește mintea şi nu picioarele, cum spune un renumit proverb. Nu-i de mirare că lupul este considerat unul din cei mai vicleni şi atenți prădători. Cu toate acestea, în haita de lupi de obicei domină lupoaica. Ea este responsabilă de bunăstarea generală. La fel ca şi Femeia-Fecioară. Întotdeauna e înconjurată de oameni, care sunt convinși că se pot baza pe sfatul ei înțelept  şi pot conta pe ajutorul ei.

Balanţa – Panda

horoscop - d3d9446802a44259755d38e6d163e82013

Panda este singurul urs din lume care a ales vegetarianismul. Desigur ei pot mânca şi ouă, careva animăluţe mici, păsări sau insecte, însă preferă  să rugume bambusul. Aproximativ aşa e şi cu Femeile-Balanţă – nu atacă, decât dacă este absolut necesar, însă chiar şi atunci se vor gândi de 10 ori, dacă merită să se implice. Nu e de mirare că Femeile-Balanță sunt adorate de toată lumea.

Scorpion – Tigroaică

horoscop - 6512bd43d9caa6e02c990b0a82652dca12

Tigroaica – un reprezentant periculos și enigmatic din familia pisicilor. Deseori tigrii atacă oamenii, din motive care nu sunt studiate până în prezent. La fel de enigmatic e şi comportamentul Femeii-Scorpion, când în timpul ieșirilor la vânătoare obțin inima cuiva. Desigur, le poți întreba despre acest lucru, doar că răspunsul va adăuga noi întrebări.  Pentru că ele cred, că nu este nimic special în aceasta. Până când nu se va alege cu o inimă neobișnuită.

Săgetător – balenă ucigașă

horoscop - c20ad4d76fe97759aa27a0c99bff671010

Acțiunile balenei sunt exacte, iar planul de vânătoare genial şi perfect. Este extrem de inteligentă, precum adevărații strategi. Secretul principal al acestor animale – sunt relațiile cu oamenii, pe care niciodată nu-i vor ataca. Vor ataca doar în cazul în care vor fi prinse şi duse în delfinariu. Doar în acest caz se pot răzbuna cu adevărat. În sălbăticie, balenele comunică cu plăcere cu oamenii. În întreaga istorie a omenirii nu au existat cazuri când balenele ucigașe ar fi atacat vreun om în sălbăticie. Nu există nici o îndoială că balenele sunt nobile, precum și femeile-Săgetător, care niciodată nu vor ataca pe cineva mai slab.

Capricorn – câine

horoscop - c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b61

Câinele – animalul care e gata să-şi sacrifice viaţa şi sănătatea pentru ași ajuta stăpânul. La fel şi pentru Femeia – Capricorn, cuvântul de bază – datoria. Mulți cred că ea e foarte responsabilă şi face întotdeauna tot ce ce e necesar. În realitate lucrul de bază în viaţa ei – este dragostea. Întotdeauna va avea grijă de cei pe care-i iubește. Iar dacă dorești să afli cât e de mânioasă, încearcă să tachinezi un Alabai, de exemplu. Dacă supraviețuiești, vei afla.

Vărsător – dihor

horoscop - c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c48

Dihorul – un animal foarte drăguț, care în doar câteva secunde poate provoca un adevărat haos. La fel şi doamna-Vărsător. Să nu fii surprins dacă o vezi liniștită şi explodează brusc. Având în vedere că calitățile de bază ale ambilor e spontaneitatea și rapiditatea, nu încerca să prezici sau să-ţi oprești aleasa-Vărsător.

Pești – vulpe

horoscop - eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf347

Vulpea – frumusețe roșcată, simbolul vicleniei şi înșelăciunii. Pe cât de frumoase, pe atât de periculoase sunt. Vrei să îmblânzești o vulpe? Va trebuie să depui mult efort. La fel e şi cu Femeia-Peşti. Este foarte atrăgătoare, draguță, dar la fel de vicleană, inteligentă şi chiar răutăcioasă. Femeile – Pești sunt actrițe înnăscute.

Sursă horoscop: româniatv.net

horoscop - bani august  150x150Citeste si: Horoscop special – zile cu noroc la bani în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.