Horoscop special – zodiile și banii în luna august

horoscop - banknote 15628 960 720

Horoscop special – zodiile și banii în luna august. Ultima lună a verii este, de obicei, și cea în care cei mai mulți dintre noi își petrec concediul de vară. Asta înseamnă cheltuieli, deci nevoie de bani. Oare care zodii vor fi cele mai norocoase din acest punct de vedere? Te numeri printre ele?

Berbec
Ai plecat în vacanță cu prietenii și ai de gând să cheltuiești tot ce ai strâns în ultimele luni de muncă. Nu spune nimeni că nu e bine să te distrezi, însă ar trebui să ții cont și de cheltuielile neprevăzute la întoarcerea acasă.

Taur
Încă nu îți stă gândul la vacanță, ci la cum să câștigi mai mulți bani. Abia prin toamnă e posibil să te relaxezi într-o destinație îndepărtată, însă asta depinde și de ceea ce își dorește partenerul tău. Până atunci, te vei axa pe profesie și vei munci din greu să culegi roadele.

Gemeni
Te plângi că nu îți mai ajung banii sau că i-ai pierdut pe toți. Fie i-ai investit într-o afacere care nu a mers sau i-ai pierdut la jocurile de noroc, cert este că lipsa lor te afectează și pe celelalte planuri. Te poți certa cu partenerul sau cu familia iar toată vacanța pare a fi compromisă.

Citește și: Horoscop special – ce zodii au noroc în august!

Rac
Nu ai foarte mulți bani, dar nici nu te plângi de lipsa lor. Tu ești genul de persoană care se descurcă, indiferent de situație iar pentru tine, aspectul financiar nu a fost niciodată important. La jumătatea lui august e posibil să primești un cadou substantial, însă doar dacă persoana respectivă va considera că îl meriți.

Leu
Tragi de ultimul leu să îți ajungă căci luna august vine cu cheltuieli importante pentru tine. Nu tu excursii, nu tu vacanță, ci pur și simplu bani care se duc pe obligații și angajamente din trecut. Oricum ar fi, nu trebuie să îți pară rău, căci va veni vremea în care eforturile tale vor fi apreciate.

Fecioară
Îți place să te implici în tot ce este legat de bani, dar asta implică un stres în plus pentru tine. Te pierzi în calcule și socoteli care nu îți vor aduce nimic bun. Încearcă să te bucuri de câți bani ai și să accepți că nu poți avea peste noapte mai mulți. Norocul stă departe de tine până în toamnă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Clickpentrufemei.ro

horoscop - august 150x150Citește și: Horoscop special – ce surprize are august pentru zodii?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.