Horoscop special – ce declarații fac bărbații, în funcție de zodie

horoscop - barbatideclaratii

Horoscop special – ce declarații fac bărbații, în funcție de zodie Se știe că bărbații nu sunt întotdeauna cei mai buni comunicatori atunci când vine vorba de a-și exprima sentimentele prin cuvinte, declarații. Cu toate acestea, fiecare dintre masculii zodiilor are modul său de a face declarații frumoase. Iată care sunt acestea:

Berbec
„Îmi demonstrezi că şi eu pot să fac tot ce îmi propun!”
Berbecul este atât de hotărât şi de capul lor, încât uneori uită să încetinească şi să miroasă trandafirii. El încearcă să rămână optimist în tot ceea ce face, de aceea este atât de admirat. Berbecul nu este genul care să se învârte în jurul cozii, aşa că dacă i se spune ceva direct care rezonează cu el şi este apreciat, atunci orice persoană se poate apropia de el.

Taur
„De fiecare dată când mă gândesc la tine, sfârşesc prin a iubi şi mai multe lucruri la tine!”
Taurul este romantic şi afectuos, şi îi place atunci când o persoană îi spune sincer ce simte şi îi face declaraţii de iubire. Vorbele frumoase, dar şi dovezile de loialitate şi entuziasmul unei persoane de a fi într-o relaţie cu el, îl face pe acest nativ să se topească.

Citește și: Horoscop special – zodiile, bărbații și femei lângă care nu au viitor!

Gemeni
„Îmi faci viaţa atât de interesantă, aş vrea să am cât mai multe amintiri alături de tine!”
Gemenii sunt persoane foarte expresive, afectuoase şi găsesc dragostea ca fiind ceva foarte interesant. Dacă li se spune cât de distractiv este cu ei în preajmă, atunci se vor topi. Atunci când plan cu adevărat pe cineva, ei pot deveni destul de agitaţi în prezenţa acelei persoane. Oricare ar fi motivele, ei vor confirmarea sentimentelor celui de lângă ei pentru a se simţi mai bine.

Rac
„Vreau să fiu cel care îţi transformă zilele proaste în unele mai bune, iar pe cele bune în excelente!”
Racul este sensibil şi se apropie de acei oameni în faţa cărora se poate deschide. Uneori, acesta poate fi nesigur pe el sau pe relaţia lui. Dacă sentimentele lui nu sunt ignorate şi i se spune că va avea mereu sprijin indiferent ce s-ar întâmpla, atunci inima lui se va topi.

Leu
„Mă simt eu însumi atunci când sunt cu tine!”
Leul adoră timpul petrecut cu oamenii la care ţine şi chiar străluceşte atunci când e înconjurat de familie şi prieteni. Dacă ştie că cineva se gândeşte la el, chiar dacă nu sunt împreună, atunci se va topi. Leul este încrezător şi are un suflet bun, de aceea relaţiile sunt foarte importante pentru ei, dar şi uşor se întreţinut. Cu cât vede că cei din jur pot fi naturali în prezenţa lui şi se distrează, cu atât drumul spre inima lui e mai scurt.

Sursă foto: kudika.ro

Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - zodiidependente 1 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile și dependențele lor!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.