Horoscop special – 3 zodii de bărbați plini de defecte

horoscop - badmen

Horoscop special – 3 zodii de bărbați plini de defecte. Sunt exact opusul bărbatului ideal. Sunt vanitoși, violenți, deloc romantici, egoiști. Dacă ai ghinionul să te intersectezi cu un astfel de bărbat, fă-te că nu l-ai văzut:

Gemeni

N-ai să te prea poţi baza pe bărbatul din Gemeni niciodată atunci când trebuie luate decizii. Pentru că el e într-o continuă petrecere. Adoră party-urile înecate în alcool şi poate chiar condimentate cu substanţe halucinogene. Practic, n-ai prea multe şanse să porţi cu el discuţii serioase. Iar dacă îl enervezi, trebuie să te aştepţi chiar să reacţioneze violent. Când se aprinde, nu se mai poate controla. E viclean şi te umileşte cu o plăcere de-a dreptul diabolică.

Citește și: Horoscop special – semnul tău zodiacal în horoscopul mayaș

Fecioara

Care femeie ar fi în stare să fie luată non-stop peste picior şi criticată aspru chiar de bărbatul pe care îl iubeşte? Chiar dacă după părerea lui critica este constructivă şi o face pentru că te iubeşte, e greu de suportat. Plus că în cazul bărbatului Fecioara, totul vine dintr-o uriaşă aroganţă. În vorbele sale se citeşte aroganţă, aerul de superioritate. E mereu nemulţumit de câte ceva şi uneori se manifestă de-a dreptul nevrotic. Nu suportă să fie contrazis, moment în care îşi iese din fire şi e în stare să te şi lovească dacă ţii morţiş să îl confrunţi.

Capricorn

E un adevărat desport Capricornul şi nu poţi avea o viaţă liniştită alături de el. Trebuie să îi suporţi tirania, rigiditatea, dorinţa să de a de impune cu orice preţ, de a-şi manifestă puterea. E violent atunci când nu îi sunt acceptate părerile, agresiv în limbaj, dar şi fizic. El trebuie să decidă cu cine se întâlneşte şi cu ce se îmbracă ori ce parfum poartă iubita lui. Rar îşi arată afecţiunea, aşa că nu trebuie să te aştepţi din partea lui la gesturi tandre.

Photo credit: practicalowl via Visualhunt /  CC BY-NC

Sursă horoscop: Ele.ro

horoscop - soulmate 150x150Citește și: Horoscop special – când îți vei întâlni sufletul pereche

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.