Horoscop special – zodii campioane la minciuni

horoscop - liar

Horoscop special – zodii campioane la minciuni. Nu ne place minciuna, dar, din păcate, sunt înconjurați de ea la tot pasul. Cum faci să îți dai seama când un om este mincinos? Cum să reușești să te ferești de ei? Horoscopul ne ajută, arătându-ne care sunt cele mai mincinoase semne zodiacale:

Vărsător
Dacă credeai că poţi să ai încredere într-un Vărsător, cu siguranţă vei descoperi că e primul care te loveşte pe la spate sau, de obicei, în locul unde te doare cel mai tare. Dacă există cineva care ar putea să îţi fure iubitul sau iubita, atunci acesta e prietenul tău născut în zodia Vărsător.

Citește și: Horoscop special: Zodiile și MINCIUNA

Rac
Sub masca „Nu te-aș minți niciodată!” se ascunde un Rac care nu numai că nu te va minţi niciodată, ci o va face chiar de multe ori. Şi apoi, va minţi din nou pentru a proteja şi întâri prima lor minciună. Poate că o face pentru a părea o persoană puternică sau una care are mereu dreptate, dar el e cel pe care nu l-ai bănui niciodată e aşa ceva. Racii sunt capabili să tragă covoraşul de sub tine atunci când te aştepţi mai puţin.

Fecioară
Acest nativ este cel care te va privi fix în ochi şi îţi va spune o minciună. Fecioara nu are reţineri când vine vorba de a ascunde ceva, şi chiar şi atunci când e confruntată va nega până la capăt. Chiar dacă e demascată, ea va ridica din umeri şi se va comporta ca şi când nu a făcut nimic grav.

Scorpion
Scorpionul se va scuza că a greşit prin omisiune. El uită „accidental” să spună lucruri importante, ca mai apoi să pretindă că nu a minţit niciodată, ci doar nu ai fost tu atentă. Mai mult decât atât, are obiceiul de a prezenta altfel lucrurile şi apoi să te acuze că ai înţeles total greşit ce a vrut să spună.

Photo credit: alexa fades away via VisualHunt /  CC BY

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - mincinosi 150x150Citește și: Horoscop special – Cum minți, în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.