Horoscop special – zodii căpoase, care cred că au mereu dreptate!

horoscop - meadow 680607 1280 1024x382

Horoscop special – zodii căpoase, care cred că au mereu dreptate! Sunt acei oameni care te scot din sărite uneori, prin căpoșenia de care dau dovadă. Orice le-ai spune, oricâte dovezi le-ai aduce că uneori greșesc, ei nu vor recunoaște niciodată că nu au dreptate.

Peşti
Peştii nu te vor face să îţi baţi capul prea mult cu ei, spre deosebire de alte zodii. Ei nu îşi susţin ideile la infinit pentru că cred că au dreptate, ci pentru că de multe ori simt că nu se fac auziţi, iar asta îi frustrează.

Leu
Există un singur lucru care îl face pe un Leu să creadă că are mereu dreptate, şi anume mândria. Mândria, deşi este o calitate superioară la unii, este una de coşmar pentru alţii, pentru că au prea multă. Acest lucru se întâmplă şi în cazul Leului. Deşi ar fi capabil să recunoască atunci când greşeşte, el nu îţi va da niciodată satisfacţia de a câştiga.

Citește și: Horoscop special – zodiile fără sentimente care nu vor iubi niciodată!

Rac
Motivul pentru care Racul crede că are mereu dreptate este pur şi simplu pentru că e prea emotiv să recunoască că a greşit. Când cineva recunoaşte că greşeşte, acest lucru implică scuze şi justificări. Racul nu procedează astfel pentru că e prea mult pentru el. Deci, în schimb, el crede că are întotdeauna dreptate pentru a evita să se pună în centrul scenei pentru a admite greşeala.

Balanţă
Deşi Balanţa este ultima pe această listă, această trăsătură enervantă a ei trebuie luată foarte în serios. De ce? Pentru că pentru ea e mai mult un joc. Iubirea ei pentru manipulare este ceea ce o face să acţioneze ca şi când are dreptate, chiar şi atunci când a realizat că a greşit.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - balon 90x90Citește și: Horoscop special – zodii care spun adio și prieteniei odată cu relația

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.