Horoscop special – zodii care adoră să facă sex!

horoscop - sex

Horoscop special – zodii care adoră să facă sex! Sexul a fost și va rămâne mereu un subiect ce va stârni…pasiuni de toate felurile. Unele semne zodiacale sunt foarte introvertite din acest punct de vedere, altele, trăiesc și respiră sex. Dar mai ales, adoră să îl facă! Iată care sunt aceste zodii:

Fecioară
Fecioara îşi petrece cea mai mare parte a timpului având grijă cu responsabilitate de ea şi de alţii. Deci, când vine vorba de sex, îi place să se lase dusă de val şi să facă lucruri pe care nu le-ar face în mod normal. Ea va căuta lucrui noi, dar cu siguranţă va vorbi despre asta mai întâi, să nu crezi că poţi începe ceva fără să ai aprobarea ei. E greu să joace dur de la început, dar treptat va reuşi să iasă din cochilie. Dragostea, scânteia şi chiar jucăriile sexuale sunt o modalitate excelentă de a stârni o Fecioară.

Citește și: Ei sunt cei mai buni amanți. Vezi ce zodie este amantul perfect

Capricorn
Capricornul e adesea considerat o persoană foarte serioasă în aproape tot ce face. Jocurile din dormitor sunt preferatele lui şi se implică extrem de mult în aceste activităţi. Fiind o persoană disciplinată, te aştepţi să nu se supună nimănui şi să nu încerce nimic netradiţional, însă el e întotdeauna plin de surprize. E dispus să facă orice dacă primeşte preludiul dorit, astfel încât să înceapă să se simtă confortabil cu tine.

Scorpion
Oricine cunoaşte un Scorpion, ştie că nu există nimic altceva mai important decât ce se întâmplă în dormitorul lui. El e şi blând, dar şi dur, şi are o mare sete de iubire. Are tendinţa de a căuta sentimente pentru o conexiune mai profundă. El încearcă mereu să aducă lucruri noi pe acest plan, aşa că i-ai plăcea dacă vii cu idei. Cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla cu acest nativ este faptul că nu te va face niciodată să te simţi prost că vrei să încerci ceva neobişnuit.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - mask 2095267 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – cum să seduci o femeie, după zodia ei

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.