Horoscop special – zodii care fug de angajamente în relații!

horoscop - marry me 1044416 1280 1024x768

Horoscop special – zodii care fug de angajamente în relații! Ești într-o relație de foarte mult timp și lucrurile nu par a evolua spre ceva mai serios? Este posibil ca să ai alături de tine o zodie care face tot ce poate ca să fugă de angajamente mai serioase.

Scorpion
Scorpionul este un partener pasional și fidel. Nu trebuie să îți faci griji în privința înșelatului, deoarece nu va călca niciodată strâmb. Totuși, dacă va simți că nu ești complet sinceră cu el, pregătește-te pentru răzbunare. Scorpionul poate fi posesiv și dominant, iar uneori poate avea reacții exagerate și dramatice.

Citește și: Horoscop special – zodii de femei disperate după atenție!

Fecioară
Bărbatul Fecioară este un perfecționist, ceea ce înseamnă că are standarde destul de înalte. Acest lucru înseamnă că te va judeca destul de des în funcție de tiparul pe care îl are în minte. Te-ai îngrășat puțin? Dacă nu ți-a spus în față acest lucru, atunci probabil se gândește des că nu mai arăți la fel de bine. Deși este puțin probabil ca acest bărbat să te înșele, sunt șanse mari să ai multe probleme în relație, asta dacă nu vei fi dispusă să îi îndeplinești fiecare dorință.

Balanță
Bărbatul Balanță poate vrăji orice femeie, iar acest lucru se datorează șarmului său și stilului de Don Juan pe care îl are. Acest nativ poate fi extrem de sensibil și mereu își dorește să le facă pe plac celor din jur. De aceea, se va asigura că nu va răni nicio femeie care îl place. Totuși, deși este un maestru în arta romantismului, acest lucru nu înseamnă că nu este predispus infidelității. Balanța este ori o adeptă a monogamiei, ori este total împotriva acesteia. Acest bărbat adoră să fie în centrul atenției, motiv pentru care va fugi mereu de angajament.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - holding hands 1149411 1280 90x90Citește și: Horoscop special – bărbații și seriozitatea în relație, după zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.