Horoscop special – zodii care se despart până de Paște!

horoscop - hands 1246170 960 720

Horoscop special – zodii care se despart până de Paște! Aveai de gând să mergi cu iubitul la părinți, să petreceți Paștele în familie? Sau pregăteai un city break surpriză doar pentru voi doi? Nu te grăbi, nu înainte de a verifica să nu te afli și tu pe lista zodiilor care vor fi înșelate de parteneri până de Paște!

Zodia care are cel mai mult de suferit de pe urma despărțirii este Capricornul. Fiind una dintre cele mai sensibile native, femeia Capricorn va trece printr-o perioadă dificilă și va avea nevoie de consiliere psihologică pentru a trece peste acest moment neplăcut.

Citește și: Horoscop special – ce prințesă Disney ești, după zodie!

În general, investește toate resursele în relație și își pune sufletul pe tavă în fața partenerului. Pentru ea, încrederea și respectul sunt două aspecte care trebuie să stea la baza cuplului și este profund dezamăgită de partenerul care alege să o înșele.

Nu atât de sensibilă este femeia Taur, care nu mai vede altă variantă decât despărțirea definitivă, odată ce i-a fost trădată încrederea. Într-o relație, Taurul este foarte posesiv, dar asta pentru că nu vrea să își piardă jumătatea. Totuși, unii bărbați se pot simți încătușați și cu prima ocazie o să evadeze în patul unei alte femei.

Taurul își recunoaște de foarte puține ori greșelile și acest lucru ar putea să îl coste scump. Chiar dacă este posibil ca și ea să fi greșit, femeia Taur este de părere că înșelatul nu merită iertare, iar dacă iubitul nu mai este fericit, unica variantă este comunicarea.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - weddings 2784455 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile care nu cred în căsătorie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.