Horoscop special – zodii care nu fac față despărțirilor!

horoscop - relationship breakup

Horoscop special – zodii care nu fac față despărțirilor! Să pleci dintr-o poveste de iubire în care ai pus totul nu este niciodată ușor. Pentru unele zodii lucrurile trec lin, pentru altele, totul în jur se dărâmă, iar reacțiile sunt foarte dure. Iată care sunt zodiile care nu trec ușor peste despărțiri:

Berbec
Unii oameni urlă, alţii plâng ca să se elibereze de sentimente după ce au trecut printr-o despărţire amoroasă. Berbecul, însă, poate merge destul de departe, poate deveni furios şi poate să-i facă rău persoanei care i-a frânt inima. Dacă s-a întâmplat ceva de genul acesta, trebuie să îi dai spaţiu pentru a putea trece peste decepţie. Ori pleci din calea lui, ori poţi să îi faci un cadou drăguţ care îl va face să se simtă mult mai bine.

Taur
Taurul crede că viaţa lui nu va mai fi niciodată la fel şi că nu va mai iubi niciodată odată ce e trădat. Nu se descurcă deloc bine după un astfel de eveniment şi are de gând să stea mult şi bine în această treisteţe. Îşi anulează toate planurile pe care le-a făcut anterior şi nu mai simte să facă niciunul dintre lucrurile care îi plăceau în mod normal. Stă în pijamale deja de cinci zile şi nu intenţionează să părăsească patul prea curând. Are nevoie doar de un prietn cald şi bun care să îl asculte.

Citește și: Povestea lui Mihnea

Leu
Leul este acel gen de persoană care plânge mult după o despărţire. Partea proastă este că toată lumea crede că el este bine, ţine în el toată ziua, iar seara izbucneşte. Este epuizant şi totul devine mult mai trist atunci când ajunge acasă şi este singur. De regulă, adoarme plângând. Dacă ai un astfel de prieten, încearcă să îl faci să se deschidă mai mult, în felul acesta nu se va simţi atât de singur.

Scorpion
O despărţire înseamnă o schimbare prea mare pentru un Scorpion şi nu se poate descurca decât dacă orice altceva din viaţa lui e perfect. Încearcă să controleze o mulţime de lucruri pe care nu le poate face, inclusiv pe ceilalţi. Şi indiferent de controlul pe care crede că îl deţine, nu e suficient pentru a remedia situaţia. Fii răbdător cu acest nativ dacă îi eşti prieten, pentru că el doar învaţă să se adapteze unei noi vieţi.

Capricorn
Când cineva îi frânge inima unui Capricorn, acesta va avea mari probleme în controlarea emoţiilor sale. Are un temperament impulsiv şi nu îi va mai păsa de nimeni. Dacă ai un prieten care trece prin asta, ori păstrezi distanţa, ori încerci să nu te superi în cazul în care spune lucruri jignitoare, care probabil nu înseamnă nimic. Acestuia îi este doar frică, şi dacă îi eşti alături, şi el va fi la rândul lui când vei avea nevoie.

Peşti
Acest nativ nu poate face faţă unei despărţiri prea uşor pentru că nu ştie să lase totul în urmă. El trebuie să privească în continuu fotografiile vechi sau mesajele din momentele cele mai fericite din relaţie. Se întreabă constant dacă mai există vreo şansă să fie totul ca înainte. Dacă acesta e prietenul tău, cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci este să îl încurajezi, să îi spui că nu are nevoie de acea persoană din nou în viaţa lui şi că nu a făcut nimic greşit!

Sursă foto: psychicoz.com

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - old couple 150x150Citește și: 6 sfaturi de viață pentru a îmbătrâni frumos!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.