Horoscop special – zodiile care refuză ideea căsătoriei

horoscop - wedding 1024x638

Horoscop special – zodiile care refuză ideea căsătoriei Pentru unii dintre noi, ideea întemeierii unei familii alături de sufletul nostru pereche este cel mai frumos vis posibil. Să ai binecuvântarea lui Dumnezeu și să ajungi să vezi cum trec anii și tu ai alături de tine, în fiecare dimineață, cel mai frumos zâmbet din lume, nimic nu poate egala acest sentiment. Există însă și niște zodii pentru care căsătoria este un subiect tabu, de care vor să audă și vor face orice să îl evite:

Berbec
Berbecul joacă mereu după propriul set de reguli, aşa că dacă lucrurile nu sunt clare de la începutul relaţiei, pe parcurs o să apară problemele. Acest semn zodiacal nu se îngrijorează că îşi va pierde libertatea după căsătorie, ci mai degrabă nu se simte capabil să ţină pasul cu ea. Posibilii parteri vor simţi întotdeauna că nu pot egala un Berbec şi că el va fi numărul unu în toate. Chiar dacă găseşte pe cineva care chiar să îi placă, va constata pe parcurs că această persoană nu reuşeşte să fie la fel de dinamic ca şi el.

Citește și: Horoscop special – ce șanse ai în dragoste, după ora nașterii

Gemeni
Cea mai mare calitate a acestul nativ este abilitatea unei comunicări solide. Acestea fiind spuse, unele situaţii sunt mult prea uşoare pentru ei şi nu le pot pune în valoare modul de a se ocupa de problemă aşa cum şi-ar dori. Când vine vorba de relaţii pe termen lung şi căsătorie, indecizia acestui nativ poate pune în umbră orice urmă de comunicare. Acestuia îi plac mai mult întâlnirile ocazionale, pentru că astfel nu e nevoit să ia decizii mari. Cum simte că cineva se apropie mai mult de el, el sapă imediat un şanţ şi devine distant. Pentru acest nativ, căsătoria înseamnă să facă faţă la tot ce îi frică dintr-o dată fără să aibă drept la replică sau să poată schimba ceva, şi nu e bun deloc la asta!

Săgetător
Săgetătorul este cel mai fericit atunci când petrece timpul de unul singur sau alături de prieteni. Chiar şi atunci când e angajat într-o relaţie, îi place ca totul să fie simplu şi fără complicaţii. În cazul în care lucrurile devin din ce în ce mai serioase, el s-ar putea să se retragă sau să dispară pentru totdeauna. Căsătoria pentru acest nativ este un lucru curios. La început s-ar părea că îi place şi că începe să se familiarizeze cu ideea unei relaţii pe termen lung. Dar, odată ce îşi dă seama ce presupune acest lucru, va începe să se comporte ca în adolescenţă, de frică să nu îşi piardă libertatea.

Vărsător
Vărsătorul se simte cel mai bine în relaţii bazate pe conexiuni profunde şi de prietenie foarte apropiată. Este foarte greu să îţi dai seama ce gândeşte, de aceea o relaţie cu el trebuie asumată în totalitate. Când vine vorba de căsătorie, chiar şi cele mai mici lucruri îl pot pune pe fugă. Nu are importanţă dacă aţi fost împreună luni sau ani de zile, totul se poate schimba dintr-o dată alături de el. Dacă nu îl laşi în voia lui, nu vei avea nicio şansă. Cu el totul poate merge bine până odată, când Vărsătorul nu se va mai descurca şi nu există nicio modalitate să ştii exact ce s-a întâmplat de fapt.

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - Magnificent Astrology Wallpaper 768x534 2 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile care fac dragostea imposibilă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.