Horoscop special – zodii care nu te iartă dacă le-ai greșit!

horoscop - iertare

Horoscop special – zodii care nu te iartă dacă le-ai greșit! Se spune că iertarea este una din cele mai mari virtuți și cine are puterea să ierte o greșeală este cu adevărat un om bun. Pentru trei dintre semnele zodiacului, iertarea nu există. Le-ai greșit, ai pierdut orice șansă cu ele. Iată care sunt acestea:

Taur
Există un motiv pentru care e un Taur, acela că e încăpăţânat ca unul. El este genul de persoană care doreşte să îţi audă scuzele, dar care nu le acceptă. Nu îi place să facă compromisuri, aşa că, dacă situaţia e puţin cam complicată, el va fi primul care iese din ea. Întotdeauna se va gândi la ceea ce ai făcut de l-ai supărat şi probabil nu va mai avea niciodată încredere în tine. Dacă te va ierta vreodată, probabil că va dura foarte mult timp până să ajungă acolo, aşa că ai răbdare cu el!

Citește și: Horoscop special – Ce păcate faci, în funcție de zodie

Leu
Leul este probabil ultima persoană pe care ar trebui să o superi. Nu numai că e încăpăţânat şi deloc flexibil atunci când vine vorba de scuze, dar el se şi enervează foarte tare. Devine cu totul alt om atunci când e supărat, mai ales pentru că îi e frică să arate cât de rănit se simte.
Iubeşte viaţa atât de mult, încât dacă lucrurile merg spre calea greşită, el se supără enorm. Nu te gândi să îl ignori în acele momente, pentru că asta ar însemna sfârşitul relaţiei voastre.

Balanţa
Balanţa nu te va ierta niciodată pentru că te-a evitat atât de mult încât nici nu ţi-a oferit ocazia de a-ţi cere scuze faţă de ea. Urăşte confruntările şi poate chiar să pretindă că e totul bine când, de fapt, nu te-a iertat niciodată. Nu fi surprins dacă lucrurile vor lua o altă întorsătură într-o zi! Probabil a primit mesajele de la tine şi le-a salvat pentru orice eventualitate, dar nu îţi va răspunde oricum. El e, de obicei, liniştit şi corect, dar când e supărat, toată logica lui zboară pe fereastră şi va apela la tăcere o lungă perioadă de timp. Nu va admite niciodată că e supărată pe tine, dar tu vei ştii acest lucru.

Sursă foto: psychologytoday.com

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - cum sa iti cuceresti barbatul1 150x150Citește și: Reteta unui relatii fericite: iartă și uită!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.