Horoscop special – zodii care se îndrăgostesc de cei interziși lor!

horoscop - sky 2601156 1280 1024x682

Horoscop special – zodii care se îndrăgostesc de cei interziși lor! Spune-le acestor zodii că nu pot avea pe cineva, că nu se pot îndrăgosti de acea persoană și vei obține fix reacția inversă. Sunt acele zodii care își doresc să cucerească și să iubească ceea ce pare imposibil.

Pești
Dragostea este atât de importantă pentru Pești, încât o caută în cele mai greșite locuri. Peștii vor doar să fie îndrăgostiți, deoarece așa se simt compleți. Nu sunt persoane singuratice și depind mereu de alții. De aceea caută mereu dragostea și iau romantismul în serios. Din nefericire, sunt atât de pasionați de căutarea iubirii, încât de cele mai multe ori sfârșesc prin a fi cu o persoană care nu le împărtășește sentimentele.

Citește și: Horoscop special – 3 zodii care vor înșela în toamna 2018!

Taur
Se știe despre Taur că obține mereu ceea ce își dorește. Din nefericire, dacă obține ce își dorește rapid, începe să se plictisească. De aceea, tinde să iubească persoane pe care nu le poate avea. Această încăpățânare caracteristică nu îi permite să renunțe atât de ușor și va încerca la nesfârșit să seducă acea persoană care nici măcar nu îl remarcă.

Scorpion
Scorpionul are atât de multă încredere în el, încât este greu pentru acesta să creadă că cineva nu l-ar dori. I se pare ridicol ca cineva să nu îl placă sau să îl respingă și din acest motiv va încerca să cucerească acea persoană ori de câte ori va avea ocazia.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - asteroids 1017666 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – Venus intră în Balanță, haos pentru zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.