Horoscop special – zodii care se îndrăgostesc în Noaptea de Înviere!

horoscop - couple 3157067 1280 1024x682

Horoscop special – zodii care se îndrăgostesc în Noaptea de Înviere! Sfânta Noapte a Învierii reprzintă un moment de magie pentru tot Universul. Învierea Domnului luminează toate cele văzute și nevăzute. Ea reprezintă inclusiv o nopate în care anumite semne zodiacale să descopere marea dragoste a vieții lor. Ești și tu în situația aceasta?

Taur
În general, Taurii sunt persoane care cred în Divinitate și prețuiesc fiecare sărbătoare. Dacă ești născută sub semnul Taurului și nu ai încă pe cineva în viața ta, rugăciunile tale ar putea să fie ascultate chiar în noaptea sfântă de Înviere. Momentul special se va petrece în curtea bisericii, atunci când încerci să îți croiești loc prin marea de oameni strânsă acolo. Atunci îl vei întâlni pe EL. Bărbatul visurilor tale te va remarca imediat și va intra în vorbă cu tine. O să se nască o poveste frumoasă de dragoste binecuvântată și trainică.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna aprilie 2018

Scorpion
Tradiția spune că este bine să duci Lumina Sfântă și acasă și să păstrezi lumânarea aprinsă cât mai mult timp. Vremea nu o să țină cu tine în noaptea de Înviere și vântul îți va da bătăi de cap. Lumânarea ta se va stinge de câteva ori pe drumul tău spre casă. Când mai ai câțiva pași până acasă, lumânarea se va stinge din nou, dar un bărbat necunoscut – care pare să fie un vecin nou – îți sare în ajutor. În semn de recunoștință, îl inviți la un ceai cald și, ușor ușor, de aici va porni povestea voastră de iubire.

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - pants 1255852 1280 90x90Citește și: Horoscop special – De ce îi este dor fostului iubit de tine?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.