Horoscop special – zodii care vor fi mințite de iubiți vara aceasta!

horoscop - pinocchio 2722074 1280 1024x682

Horoscop special – zodii care vor fi mințite de iubiți vara aceasta! Nu pentru toți vara ce a început aduce vești bune. Pentru câteva zodii va fi anotimpul în care vor descoperi că sunt mințiți în dragoste fix de cei în care aveau cea mai mare încredere.

Scorpion
Atunci când vine vorba de relații, îți place să crezi că cel drag este la fel de sincer ca tine. Pui accentul pe onestitate și poți avea o încredere oarbă în cel drag când iubești cu adevărat. Totuși, acest lucru nu este tocmai indicat, deoarece îți poate provoca foarte multă suferință. Deși vei fi mințită în legătură cu niște lucruri nu tocmai grave, vei lua decizia de a pune capăt unei legături nesigure.

Citește și: Horoscop special – 3 zodii, gata să înșele vara aceasta!

Balanță
Deși vei avea parte de un început de vară promițător, sfârșitul sezonul cald te va face să realizezi care este, de fapt, realitatea din relația în care te afli. Instinctul a încercat să te avertizeze, însă ai preferat să îl ignori și să te încrezi în cel drag. Se pare că cele mai mari temeri ale tale se vor adeveri și vei avea neplăcerea de a afla că cel drag nu a fost tocmai sincer cu tine în ultimul timp. Toate aceste minciuni vă vor distruge relația. Deși vei avea parte de o perioadă nefericită, trebuie să știi că decizia de a vă despărți este cea mai bună pe care o puteai lua în acest caz.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - you 279647 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – cei mai infideli soți, după zodiacul chinezesc!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.