Horoscop special – zodii care se plictisesc repede în amor!

horoscop - ThinkstockPhotos 507250888 1024x683

Horoscop special – zodii care se plictisesc repede în amor! Dacă ai ca partner de cuplu unul din aceste semne zodiacale, ai face bine să fii mereu capabil să ții flacăra dragostei aprinsă. Sunt zodii care se plictisesc repede în iubire și au nevoie mereu să fie provocate, surprinse, răsfățate:

Scorpion
Pentru tine, o relație ideală este cea în care ai parte de multe momente magice… în pat. Jumătatea ta trebuie să fie foarte inventivă la acest capitol și să știe cum să te facă să te simți minunat. Atunci când monotonia se instalează în dormitor, poți deveni destul de răutăcioasă. Rutina te plictisește foarte tare și din acest motiv vei renunța ușor la perechea ta.

Citește și: Horoscop special – îți vrei iubitul înapoi? Iată cum să faci!

Capricorn
Ești o persoană foarte muncitoare, căreia îi place să își petreacă timpul liber la serviciu sau lucrând de acasă la diferite proiecte. O persoană visătoare și aeriană poate fi cel mai mare coșmar al vieții tale. O astfel de persoană te plictisește teribil și nu te impresionează deloc. Din acest motiv, vei decide să te desparți rapid de această persoană plictisitoare.

Sursă foto: theaddisonatwindermere.com

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - hands 1246170 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodii care se despart până de Paște!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.