Horoscop special – zodii care vor renunța la relațiile lor în 2018

horoscop - men 2425121 960 720

Horoscop special – zodii care vor renunța la relațiile lor în 2018. Sunt zodii care își caută în acest an marea iubire, sunt zodii care vor să ducă relațiile lor la un alt nivel dar sunt și semne ale horoscopului care, în acest an, vor să renunțe la poveștile lor de iubire. De ce? Aflăm mai jos.

Berbec
Berbecul nu se află în acest top pentru că ar fi infidel într-o relație și, din acest motiv, lucrurile n-ar merge. Problema lui este că se plictisește mai repede decât ai spune „relație”. Berbecii își găsesc cu greu jumătatea și, pentru că sunt impulsivi și acționează după cum îi tăie capul pe moment, intră în numeroase relații, fără a cântări situația înainte.

Nu durează mult până își dau seama că nu era ceea ce căutau, așa că, fără niciun fel de mustrări de conștiință, Berbecii vor da papucii și își vor vedea frumos de viață. Totuși, trebuie să le dăm și o bilă albă, pentru că atunci când vor găsi, într-adevăr, o relație pentru care merită să lupte, vor merge până la capătul lumii și înapoi pentru ca totul să meargă bine. Înșelatul nu este specific acestei zodii atunci când iubește cu adevărat.

Vărsător
Vărsătorul are mai multe probleme care îl împing să dea papucii: nu suportă să îi fie limitată libertatea, are nevoie de mult prea mult spațiu, are niște concepții bizare despre relații și, pe deasupra, nu suportă monotonia inevitabilă care se instalează în viața sexuală de cuplu, așa că va căuta plăcere și prin alte părți.

Citește și: Horoscop special – 2018, zodia ta și călătoriile prin lume

Cu zodiile de aer, lucrurile nu sunt niciodată simple într-o relație. Multe persoane se plâng că aceste persoane se schimbă după cum bate vântul și nu par să aibă nici cea mai mică râvnă după stabilitate. Zodia Vărsător este dificilă în relații, mofturoasă și capricioasă, așa că dacă i se dau motive să strâmbe din nas (și va găsi destule), își va lua tălpășița fără nicio ezitare.

Balanță
Rămânem tot printre zodiile de aer, care au sentimente foarte volatile. Balanța poate fi înșelătoare într-o relație, pentru că este deosebit de romantică și îți dă impresia că ești luna și cerul pentru ea. În spatele tuturor gesturilor mărețe, însă, se ascunde o incertitudine care ar speria pe oricine își dorește o relație serioasă.

Balanța este indecisă și nu poate să zică niciodată ferm „Da, vreau să fiu cu această persoană pe termen lung”. Azi este îndrăgostită, mâine are o stare negativă și ar putea să dea înapoi. În orice caz, nativii și nativele își cam țin partenerii într-o alternantă continuă de dușuri calde și reci. Este adevărat că nu se grăbesc să dea papucii și cântăresc la nesfârșit situația. Sau nu la nesfârșit, ci până o dau în bară și înșală, pentru că se știe că Balanțele mai calcă strâmb. Abia atunci vor renunța, din cauza remușcării.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - doors 1767563 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – decizii importante în luna ianuarie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.