Horoscop special – zodii care nu rezistă relațiilor la distanță!

horoscop - distance

Horoscop special – zodii care nu rezistă relațiilor la distanță! Într-o lume aflată în continuă expansiune, cu un timp din ce în ce mai comprimat, să reușești să întreții focul iubirii într-o relație la distanță se poate dovedi extrem de greu. Iar pentru unele zodii, chiar imposibil.

Gemeni
Dacă intenţionezi să ai o relaţie la distanţă cu un nativ din Gemeni sau eşti Gemeni, cu siguranţă ar trebui să te răzgândeşti. Nu e nimic în neregulă să încerci, dar vei sfârşi suferind. Gemenii sunt schimbători şi au mereu nevoi într-o relaţie, iar aceste două caracteristici nu fac o combinaţie fericită pentru tine. Gemenii îşi doresc atenţie constantă de la partenerul lor, iar un apel video din când în când nu îi va satisface.

Citește și: Horoscop special – cele mai stresate zodii!

Evident, există modalităţi de a ţine mereu legătura cu partenerul tău, dar nimic nu se compară cu o întâlnire şi un sărut real. Există riscul ca un nativ din Gemeni să îşi găsească pe altcineva cu care să îşi ocupe timpul, pentru că o relaţie la distanţă necesită seriozitate şi auto-control, lucruri care îi lipsesc cu desăvârşire.

Balanţă
Flirtul îi creează Balanţei probleme, iar ea adoră să o facă. Acesta este unul dintre motivele pentru care nativului din această zodie îi este atât de greu să se implice într-o relaţie la distanţă. El urăşte să fie singur oricum! El va căuta în permanenţă pe cineva care să îi umple golurile, iar asta nu va fi un lucru uşor de tolerat de partenerul lui.

Într-un astfel de nativ nu poţi avea încredere, iar între timp, poate deveni extrem de gelos. În timp ce flirtează cu alte fete, el poate fi extrem de supărat pe partenera lui numai că se gândeşte că şi ea poate face acelaşi lucru. Nu poţi avea o relaţie sănătoasă în aceste condiţii.

Sursă foto: sentimente.ro

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - baby 1941747 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care iau asupra lor orice vină!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.