Horoscop special – zodiile care se vor despărți în această vară

horoscop - breakup divorce separation relationship couple

Horoscop special – zodiile care se vor despărți în această vară. Vara este despre iubire. Pentru unii, este anotimpul primilor fiori, al primului sărut, al primului răsărit de soare prins împreună după o noapte albă pe plajă. Dar există și zodii pentru care vara aceasta va însemna lacrimi, despărțire, iubiri pierdute. Care sunt acestea?

1. Gemeni.

Unele persoane născute sub acest semn zodiacal se vor despărți de partenerii de cuplu vara aceasta. Totuși, nu vor suferi prea mult. Asta pentru că decizia de a pune capăt relației le aparține. Există diferite motive pentru care iau această decizie pe care și-o vor asuma. Este posibil ca partenerii de cuplu care nu vor mai fi în viața acestor nativi să fie cei care vor trece printr-o perioadă mai dificilă după despărțire. Asta pentru că le va fi greu să găsească pe cineva care să se ridice la nivelul celor care până recent le-au fost parteneri de viață.

Citește și: Horoscop special – ce iubește la o femeie, în funcție de zodia lui

2. Balanță.

În cazul Balanțelor, lucrurile sunt un pic diferite. În acest caz, ele vor fi cele care vor fi părăsite. Este posibil ca partenerul de cuplu să fie deranjat de anumite lucruri în relație, motiv pentru care va decide să pună punct. Însă, nu este exclus ca la un moment dat să realizeze că a făcut o greșeală și să vrea să reia relația la care renunță vara aceasta. Este decizia Balanțelor dacă vor dori sau nu să reia legătura cu persoana care a decis să pună punct acelei relații.

3. Vărsător.

Cei născuți în această zodie simt nevoia de libertate. Consideră că relația în care sunt implicați nu le poate oferi toată libertatea de care au nevoie. Așa că se vor simți captivi în relația pe care vor dori la un moment dat să o încheie. Însă, este posibil ca la sfârșitul verii să regrete decizia luată poate din impulsivitate sau din motive nu foarte serioase. Dar șansele de a obține iertarea foștilor parteneri sunt minime.

Photo via Visualhunt

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - bridal marriage bride 150x150Citește și: Horoscop special – din ce zodie este cel mai bun soț?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.