Horoscop special – zodii care spun adio și prieteniei odată cu relația

horoscop - balon

Horoscop special – zodii care spun adio și prieteniei odată cu relația. Nu întotdeauna o relație despre care credem că va fi pentru totdeauna rămâne și așa. Din multe cauze, alegem să ne despărțim de partener. Uneori această despărțire se lasă cu o prietenie sinceră, alteori, nici măcar nu vrei să mai știi cum îl cheamă pe omul cu care ai împărțit atâtea amintiri.

Scorpion
Gelozia se manifestă în cazul tău atât când ești într-o relație cu cineva, cât și atunci când vă despărțiți. Ești o persoană pasională, dar și extrem de geloasă. Din acest motiv, nu poți să te împaci cu gândul că fostul se întâlnește cu altcineva. Nu vei putea rămâne niciodată prietenă cu fosta iubire, deoarece nu vei putea suporta să auzi despre noua relație pe care o are.

Citește și: Horoscop special – ce ai fost într-o viață anterioară, după zodie!

Capricorn
Ești o persoană care nu iartă și nu uită, dar și una care le știe pe toate. Aceste calități nu te ajută să menții o relație de prietenie cu fostul. Dacă ți-a frânt inima, nu vei uita niciodată acest lucru și nu îl vei putea ierta. Chiar dacă despărțirea nu a fost din cauza lui, tu tot pe el vei da vina. Nu veți putea niciodată să ajungeți la un consens sau să rămâneți prieteni.

Leu
Îți place să fii adorată, așa că de ce ai mai rămâne alături de o persoană care adoră pe altcineva? Dacă vei rămâne prietenă cu fostul, atunci inevitabil va trebui să asculți povești despre noua relație în care se află. Aroganța și mândria ta nu îți vor permite să reziști unei astfel de torturi. De asemenea, personalitatea încăpățânată nu îți va permite să rămâi prietenă cu fosta iubire. Dacă ți-a greșit, îl vei elimina complet din viața ta, chiar dacă își va cere iertare de nenumărate ori.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair

horoscop - lake 2409571 960 720 90x90Citeste si: Horoscop special – Solstițiul de vară și efectele sale asupra zodiilor!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.