Horoscop special – zodii care sunt mai fericite singure!

horoscop - girl 872149 960 720

Horoscop special – zodii care sunt mai fericite singure! Deși poate părea greu de înțeles pentru mulți dintre noi, a fi fericit înseamnă, pentru unii oameni, a fi singuri, a nu fi implicați în niciun fel de relație, a nu avea nicio responsabilitate sau grijă a unui partener. Iată care sunt cele 4 zodii care își savurează în cel mai egoist mod, singure, fericirea.

Fecioară
Atunci când vine vorba de relații, Fecioara poate fi extrem de selectivă. Știe ce vrea și are acest lucru clar întipărit în minte. Îi place să facă totul perfect, chiar și atunci când vine vorba de relația cu cel drag. Atunci când legătura cu cel drag nu este așa cum și-a imaginat, suferă enorm. Din acest motiv, preferă să fie singură și să iasă cu cineva doar când este 110% sigură că ar putea fi un partener ideal pentru ea. Faptul că este singură nu înseamnă că nu este și fericită. Singurătatea îi oferă o foarte mare satisfacție, deoarece poate controla totul.

Citește și: Horoscop special – ce nu accepți într-o relație, în funcție de zodie!

Vărsător
Vărsătorul este mult mai fericit singur decât într-o relație, deoarece are mai multă libertate. Deși speră la o relație serioasă, este mult mai împlinit atunci când poate să facă orice își dorește. Spre deosebire de celelalte semne zodiacale, acest nativ nu are atât de multă nevoie de intimitate și afecțiune. Dacă vrea să se simtă iubit, atunci va apela la familie, prietenie sau chiar la persoane cu care să aibă aventuri de o noapte. Îi este extrem de greu să se adapteze programului unei alte persoane și nu îi place să depindă de nimeni.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - gameover 90x90Citește și: Horoscop special – cupluri care își spun adio în vara 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.