Horoscop special – zodii care se urăsc peste măsură!

horoscop - karate 2578819 960 720

Horoscop special – zodii care se urăsc peste măsură! Există perechi de zodii care se potrivesc de minune și pot face un cuplu perfect, dar există și zodii care se urăsc mult, pe care ar trebui să le ții departe una de cealaltă. Oare ai și tu o astfel de zodie în viața ta?

Gemeni şi Gemeni
Dacă există vreo zodie care să nu poată sta locului, atunci aceea este Gemeni. Două personalităţi într-un singur semn zodiacal care merg pe linia fină dintre normalitate şi nebunie. Când Gemenii au de-a face cu Gemenii există două situaţii posibile: fie sunt cei mai buni prieteni, fie sunt cei mai mari duşmani. Nu există zonă gri atunci când vine vorba de această zodie.

Citește și: Horoscop special – zodii care nu rezistă relațiilor la distanță!

Scorpion şi Vărsător
Dacă trebuie să fim total cinstiţi, trebuie să recunoaştem că Scorpionul nu are prieteni. Dar dacă ar fi să găsim pe cineva pe care îl duşmăneşte, atunci acela este Vărsătorul. Problema e că Vărsătorul este attât de sincer şi capricios, încât îl enervează la culme pe Scorpion. Furia Scorpionului pentru Vărsător este atât de evidentă încât dacă ar putea l-ar trimite direct în iad.

Balanţă şi Berbec
Balanţa are tendinţa de a fi cu capul în nori şi fără griji. În lumea ei, totul e frumos şi într-un echilibru perfect. În timp ce acest lucru e valabil cu oricare alte zodii, nu acelaşi lucru se poate spune că simte şi cu privire la un Berbec. Confruntarea personalităţilor, zodia zbuciumată care doreşte să menţină pacea împotriva zodiei încăpăţânate, care pretinde că are mereu dreptate. Este practic un război total. Şi deşi sunt duşmani de moarte, ei se respectă uneori pentru că se înţeleg reciproc.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro 

horoscop - ring 3078296 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodia ce nu va avea parte de un suflet pereche!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.