Horoscop special – zodii care vorbesc prea mult!

horoscop - address 1822449 1280 1024x650

Horoscop special – zodii care vorbesc prea mult! S-a întâmplat să ai lângă tine un om cu un debit verbal incredibil, capabil să vorbeascp ore în șir despre orice? Atunci, mai mult ca sigur, ai avut de-a face cu una din următoarele zodii:

Gemeni
Comunicarea este foarte importantă pentru tine şi îţi place să vorbeşti. Nu contează dacă ai o conversaţie profundă despre sentimentele tale sau dezbaţi ultimele ştiri, pentru că tu nu te opreşti din vorbit. Vorbeşti cu toată lumea, de la farmacişti până la şefi şi lunga lista continuă. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să recunoşti faptul că exagerezi cu vorbitul. Dacă devii conştient de asta, vei putea să îl priveşti ca pe un obicei prost la care trebuie să renunţi. Ai grijă, totuşi, să nu începi să le povesteşti şi altora de cum încerci tu să te schimbi pentru că astfel nu îţi vei atinge scopul.

Citește și: Horoscop special: ce fel de căsnicie vor avea Prințul Harry și Meghan

Săgetător
Tu eşti foarte entuziasmat atunci când vine vorba de oameni noi şi de lucruri noi, şi te poţi trezi vorbind pur şi simplu. Consideri că pauzele de tăcere sunt ciudate, aşadar vrei să umpli spaţiul respectiv. Poţi deveni uşor enervant atunci când încerci să faci pe cineva să râdă cu orice preţ. Nu pare să îţi pese dacă e momentul potrivit pentru a-ţi etala umorul. Trebuie să devii mai atent la indicaţiile pe care oamenii ţi le oferă. Dacă cei din jur te ascultă zâmbind fals şi sunt vizibil plictisiţi, atunci ar trebui să laşi pe altcineva să vorbească. O conversaţie bună constă atât în a da, cât şi în a primi.

Balanţă
Exagerezi cu vorba şi oferi prea multe detalii personale despre viaţa ta unor oameni total necunoscuţi. Tu crezi că dacă eşti deschis şi sincer, se creează o legătură mai rapidă între tine şi persoana cu care vorbeşti. Totuşi, prea mult prea devreme poate îndepărta oamenii din jurul tău. Trebuie să încerci să fii mai misterios şi să reţii că unele informaţii trebuie să rămână doar pentru tine, astfel încât cei din jurul tău să fie curioşi şi să îşi dorească să te descopere. Uneori, cu cât spunem mai puţin, cu atât devenim mai interesanţi pentru familie, prieteni sau colegi.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - nature 3258917 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile care caută relații deschise

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.