Horoscop special – Zodii care nu vor avea căsnicii fericite!

căsnicii - 4 ZODII care se schimba TOTAL dupa casatorie 560x390

Horoscop special – Zodii care nu vor avea căsnicii fericite! Chiar dacă nu ne place să auzim acest lucru, nu toți oamenii au șansa de a se bucura în viață de o familie ca în cele mai frumoase povești de dragoste, de o iubire fără cusur. Chiar și zodiile confirmă acest lucru, arătându-ne care sunt semnele astrale care nu vor avea parte de căsnicii fericite:

Capricorn

Capricornii nu sunt foarte norocoși în dragoste. O mare parte din vină le revine lor și nu soarta este de vină pentru firea lor dificilă, momentele în care sunt ursuzi fără motiv, sau obsesia pentru locul de muncă. În principiu, capricornii reușesc să găsească persoane care să le suporte nazurile și să-i iubească așa ursuzi, dar dacă ei întrec măsura, totul se poate termina cu un divorț dureros.

Citește și: Horoscop special – se căsătoresc zodiile în 2017?

Taur

Taurii sunt destul de ghinioniști și fără să mai aibă probleme în cuplu, dar când acestea apar, nici măcar astrele nu pot ajuta. Rigizi în decizii și încăpățânați aproape la fel de rău ca berbecii, taurii nu prea au parte de momente calme în căsnicie. Faptul că nu au deloc răbdare îi face să se certe excesiv de violent, chiar și din motive prea puțin însemnate.

Rac

Racii au ghinionul teribil de a se îndrăgosti foarte tare și foarte repede. Pentru că nu sunt foarte atenți la semnalele de alarmă, pot sfârși într-un mariaj care îi face nefericiți, dar cum nu sunt genul să lupte pentru drepturile lor, nu prea își impun punctul de vedere și rabdă.

Peşti

Peștii sunt destul de ghinioniști în dragoste, dar poate că o parte din vină le aparține. Cum ei speră mereu ca dragostea lor să dăinuie și ignoră adesea semnalele de alarmă din partea partenerului de viață, se întâmplă foarte des să fie nefericiți în căsnicie și să nu înțeleagă de ce. Ușor de rănit, peștii nu se mulțumesc cu altceva decât basmul imaginat de ei într-o poveste de dragoste, iar asta le aduce multe probleme în căsnicie.

Sursă foto: teotrandafir.ro

Sursă horoscop: aici

căsnicii - zodiilesimuzica 768x614 150x150Citeste si: Horoscop special – ce stil de muzică ți se potrivește?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.