Horoscop special – cele mai cinstite semne ale zodiacului!

horoscop - credinta

Horoscop special – cele mai cinstite semne ale zodiacului! Într-o lume în care cinstea este din ce în ce mai greu de găsit, de apreciat la cineva, există câteva semne zodiacale pentru care a fi cinstit reprezintă cel mai important lucru din viață. Și pentru care renunță la orice bogăție a lumii:

Peşti
Persoanele născute în zodia Peşti sunt altruiste şi fac binele în mod natural. Totuşi, au şi o latură mistică, puţin dezvăluită lumii largi, dar care îi face extrem de blânzi şi de docili. Nu sunt genul de persoane care calcă pe cadavre pentru a obţine ceva, ci mai degrabă lasă de la ei pentru ca totul fie bine. Aceştia au credinţă o putere de Sus îi va ajuta întotdeauna se ridice. Au un bun simţ extraordinar.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dependențele lor!

Fecioara
„Cu Dumnezeu înainte!” Aşa vede Fecioara viața. Ghidată de acest concept va fi întotdeauna gata rabde mult şi facă bine. Chiar dacă este o luptătoare de felul său, tocmai credinţa este cea care îi putere. Şi, deşi are rezultate bune, de multe ori este prea modestă. Timiditatea sa naturală o face nu iasă în faţă nici măcar atunci când trebuie. Preferă renunţe la sine pentru ceilalţi.

Taur
Nativul Taur poate fi, pe bună dreptate, considerat una dintre cele mai curate, sincere şi credincioase persoane. Îşi trăieşte în taină credinţa, însă atitudinea pe care o are faţă de cei din jur transpare tocmai din încrederea Dumnezeu îi e mereu aproape. Iar răsplată cerească pentru credinţă şi fidelitatea se vede în tot ce i seîntâmplă. Oferă cu drag şi nu aşteaptă i se întoarcă înzecit, aşa cum se spune.

Sursă foto: dawn.com

Sursă horoscop: Ele.ro

horoscop - zodiisensibile 1 150x150Citeste si: Horoscop special – cele mai plângăcioase semne ale zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.