Horoscop special – zodiile cu un comportament urât!

horoscop - femeiecomportament

Horoscop special – zodiile cu un comportament urât! Fiecare din noi avem momente când atingem o limită a suportabilității și, atunci, reacția de furie este una cu care cei de lângă noi nu sunt obișnuiți. Există însă câteva zodii pentru care furia se manifestă foarte des și foarte urât:

1. Berbec
Berbecii sunt cunoscuţi ca fiind persoane impulsive şi agresive. Ei sunt competitivi şi uşor frustraţi. În cazul în care aceştia se confruntă cu necazuri şi conflicte, ei devin extrem de furioşi. Nu au deloc răbdare, spre exemplu, dacă se află în trafic, probabil blesteamă tot ce vede în jur pe tot parcursul traseului său.

2. Rac
Racul este sensibil, emotiv şi se supără foarte repede. De asemenea, acesta este pesimist şi suspicios. Acest semn zodiacal este predispus la accese de furie inimaginabile în timp ce interlocutorul său îi expune argumente sau încearcă să îi explice ceva. De exemplu, în cazul în care un Rac nu este invitat la petrecerea unui prieten, el îi va trimite probabil un mesaj agresiv sau chiar îşi va bate joc de el în public.

Citește și: Horoscop special – trei zodii care te uită într-o secundă!

3. Leu
Leii sunt puternici şi profunzi, dar îl pot supăra chiar şi cele mai neînsemnate lucruri. Nu suportă să îi fie imaginea pusă în pericol. De exemplu, în cazul în care unul dintre prietenii lui îi cere o cămaşi şi i-o returnează cu o pată mică, Leul va începe mai mult ca sigur să ţipe. Chiar şi atunci când sunt în public, Leii sunt recunoscuţi ca fiind acele persoane care fac o mare scenă din nimic.

4. Scorpion
Scorpionul este o persoană asertivă şi feroce. Când lucrurile nu merg aşa cum îşi doresc sau cum se aştepta, acesta se supără foarte tare. Unii Scorpioni pot fi chiar violenţi. Atunci când acest semn zodiacal au o criză de isterie, cel mai probabil se va lăsa cu ţipete şi obiecte sparte.

Sursă foto: ele.ro

Sursă horoscop: eva.ro

horoscop - lovezodiac 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile și dragostea în martie 2017!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.