Horoscop special – Zodiile care critică orice!

horoscop - zodiicritice

Horoscop special – Zodiile care critică orice! se spune că nu este bine să critici oamenii fără să cunoști întreaga poveste din spatele deciziilor lor. Există în câteva semne zodiacale care au în sânge a critica pe oricine și orice. Iar acesta se poate dovedi a fi un obicei ce va face mai mult rău decât bine:

Rac
Sensibilitatea ta te poate determina să critici. Crezi că toată lumea are ceva cu tine şi iei totul prea personal. Dar, uneori, acei oameni nu îţi vor decât bine sau încearcă să te ajute. Deci, nu mai judeca acei oameni pentru că ei nu încearcă să te tragă înapoi, aşa că acţionează cu mai mult discernământ. Chiar dacă e bine să ai încredere în intuiţia ta, trebuie să realizezi că eşti o fire foarte sensibiliă şi ca rezultat poţi exagera când te simţi atacat.

Citește și: Horoscop special – prioritățile zodiilor în 2017!

Fecioară
Tu găseşti nod în papură în mod constant, ceea ce te face să fii o persoană prea critică. Îţi faci griji din cauza incompentenţei oamenilor din jurul tău, mai multe griji chiar şi decât pentru tine. Nimeni nu este perfect, nici măcar tu, aşa că trebuie să realizezi acest lucru cât mai repede posibil. Dacă te-ai purta mai blând cu cei din jurul tău, măcar ocazional, şi ei probabil vor avea altă atitudine cu privire la tine, deci toată lumea câştigă.

Balanţă
Tu păstrezi totul pentru tine şi nu îţi plac confruntările, deci tendinţele tale subiective tind să se manifeste în moduri diferite. Eşti o persoană a dreptăţii şi a egalităţii, de aceea te-ar putea dezgusta de multe ori ceea ce vezi în jurul tău. Cum te ştii cu conştiinţa împăcată, de multe ori te crezi mai sfânt decât eşti de fapt. Tu trăieşti în această lume, nu în afara ei, aşa că trebuie să preiei mai multe responsabilităţi prin care poţi face ca lumea să fie mai bună, nu doar să stai şi să priveşti sau să fii îngrijorat de modul în care alţii acţionează.

Capricorn
Tu eşti obsedat de control, aşa că nu ai prea multă răbdare cu cei din jurul tău. În timp ce auto-controlul tău este impresionant, trebuie să te opreşti din a-i judeca pe alţii pentru că nu împărtăşiţi aceleaşi convingeri. Ascultă-i mai des pe cei din jurul tău şi i-ai în serios, deschide-ţi mintea şi ai purea să îţi dai seama că uneori mai greşeşti. Vei fi mult mai fericit dacă le vei permite persoanelor din viaţa ta să se implice din când în când în tot ceea ce te priveşte.

Sursă foto: avantaje.ro

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - credinta 150x150Citeste si: Horoscop special – cele mai cinstite semne ale zodiacului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.