Horoscop special – de ce zodii trebuie să te ferești?

horoscop - zodiiferesti

Horoscop special – de ce zodii trebuie să te ferești? Fiecare dintre noi avem genuri de oameni cu care nu rezonăm absolut deloc, în prezența cărora simțim doar vibrații negative. Acest lucru poate fi explicat și cu ajutorul horoscopului. Iată care sunt zodiile de care trebuie să ne ferim în funcție de semnul nostru zodiacal:

Berbec
Berbecul trebuie să stea departe de Rac.

Berbecul este cam greu de cap şi tinde să spună lucruri fără să se gândească, iar Racii nu se pot ocupa de asta. Berbecul are potenţialul de a devasta un Rac, pentru că nu e un umăr pe care ar putea să plângă. Dorinţa Racului de a vorbi în permanenţă despre sentimentele lui îl va deranja pe Berbec, pentru că el îşi doreşte mai degrabă să iasă sau să facă ceva.

Taur
Taurul trebuie să stea departe de Săgetător.

Combinaţia dintre Taur şi Săgetător nu este una prea reuşită. Taurul e stabil şi încăpăţânat, iar Săgetătorul e nestatornic, fantezist şi spontan. Chiar dacă încearcă să fie împreună de multe ori, ei nu vor învăţa să convieţuiască împreună. Este o combinaţie extrem de proastă!

Citește și: Horoscop special – lecția orgoliului în funcție de zodie

Gemeni
Nativul din Gemeni nu se potriveşte cu Fecioara.

Nu e vorba că o Fecioară nu e suficient de inteligentă încât să poarte o conversaţie complexă cu tine, dar ea tinde să fie mai degrabă rezervată, cu gândurile şi sentimentele lor. Geamănul vorbeşte mereu şi îşi exprimă sentimentele, iar asta e o diferenţă importantă. Fecioarelor le place să se păstreze pentru ele însele şi să prospere singure, pe când Gemenii evoluează în societate. Pentru Gemeni, Fecioarele par mult prea misterioase şi plictisitoare din cauza faptului că sunt extrem de liniştite.

Rac
Racul nu se potriveşte deloc cu Vărsătorul.

Racul este plin de compasiune şi empatie şi crede că alte persoane ar trebui să fie la fel. Vărsătorul nu este deloc încântat de scenarii emoţionale şi nu se simte confortabil nici măcar când vine vorba de sentimentele lui. Chiar dacă încearcă să aibă o relaţie şi şi-ar dori să dureze, ei nu vor ştii cum să acţioneze şi ar fi ciudat pentru amândoi.

Leu
Leul nu face echipă bună cu Berbecul.

Leul are o personalitate captivantă, ceea ce e un lucru bun atunci când e în centrul atenţiei. El trăieşte pentru laudă, iar Berbecul fiind extrem de competitiv nu îl va lăsa să se bucure de glorie. Berbecul va concura cu el şi va câştiga, moment în care îl va împinge în spate, în timp ce el e în centrul atenţiei. Leului îi trebuie o persoană care îl susţine, şi nu una care îl provoacă la fiecare pas.

Sursă foto: publika.md

Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - soulmates 1 150x150Citește și: Horoscop special – femeia Pești, sufletul pereche

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.