Horoscop special – cele două perechi de zodii de nedespărțit

horoscop - cupluri de nedespartit din zodiac 650 445

Horoscop special – cele două perechi de zodii de nedespărțit Există cupluri care se despart la prima adiere de vânt, care nu pot face față nici celei mai mici încercări la care au fost supuse. Dar există și zodii care sunt atât de unite, de perfecte una pentru cealaltă încât nici o încercare nu le va fi prea mult și vor putea să trăiască, așa cum se spune în povești, până la adânci bătrâneți.

Fecioară şi Vărsător
În acest cuplu, Fecioara este cea care cucereşte. Ea este extrem de meticuloasă şi pune la cale cu atenţie o strategie de abordare a persoanei care i-a trezit interesul. Vărsătorul este cunoscut pentru sarcasm şi zeflemism, iar combinaţia este una foarte neobişnuită, însă în acelaşi timp perfectă.

Vărsătorii sunt visători, în timp ce Fecioarele sunt practice, iar astfel se completează reciproc. Singurul lucru care ar putea interveni între cei doi este faptul că Fecioarei îi place să ţină predici, iar Vărsătorul ar putea găsi acest lucru ca fiind plictisitor şi obositor. Cu toate acestea, chiar şi după o pauză, dragostea se va reaprinde imediat!

Citește și: Horoscop special – cum te va părăsi, în funcție de zodie!

Leu şi Balanţă
Leul este un cuceritor vanitos, care adesea îşi respinge partenerii. Dar, în combinaţie cu o Balanţă, acesta se comportă total diferit. În loc de un Leu tipic, Balanţa va primi un adevărat prieten şi un mare protector, care va uita de multe ori de nevoile sale doar pentru a i le satisface unei Balanţe. Leul mai are obiceiul de a face cadouri de lux, iar o Balanţă adoră acest lucru.
Singurele lucruri care ar putea interveni între cei doi este posesivitatea şi neîncrederea Balanţei. Leul nu va accepta acest lucru niciunui alt semn zodiacal, însă în acest caz ar cădea şi în genunchi pentru a cerşi iertare.

Sursă foto: divahair.ro

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - wedding 768x478 1 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile care refuză ideea căsătoriei

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.