Horoscop special – cum trec zodiile peste decepțiile în dragoste?

horoscop - deception wallpaper by hellknight10

Horoscop special – cum trec zodiile peste decepțiile în dragoste? Nu întotdeauna poveștile de iubire în care ne implicăm ajung să fie ceea ce speram, ajung să aibă parte de acel: ”și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Dar, un lucru este sigur, fiecare despărțire, fiecare decepție, lasă urme în sufletele noastre. Iar fiecare zodie își revine în felul ei:

Berbec
Berbecul va începe să facă lucruri pe care nu putea atunci când era implicat într-o relaţie. Poate la acel moment le-a considerat riscante sau prea copilăreşti, dar acum se va bucura la maximum de ele. Poate fi vorba despre orice, el se comportă ca un copil căruia i-a fost interzis mult timp ceva. Când avea un partener, el şi-a păstrat viciile sub control, dar acum profită din plin de libertate.

Taur
Taurul trece peste o despărţire prin contactarea tuturor oamenilor sau a foştilor parteneri cu care a pierdut legătura în timp ce era implicat în relaţie. Se foloseşte de alte persoane pentru a-şi ameliora durerea. Nu e corect să le dea speranţe altora doar pentru a găsi el confortul de care are nevoie, dar în acele momente e mult prea sensibil ca să îşi dea seama.

Gemeni
Nativii din această zodie se pun pe petrecere şi încearcă să se îmbete cât mai des posibil. Vor să îşi împărtăşească sentimentele şi gândurile, dar au nevoie întâi să îşi facă puţin curaj. Ei cred că fără puţin ajutor nu există vindecare. În plus, când devin prea sensibili sau se destăinuie mai mult decât trebuie, ei pot da vina pe faptul că au fost conduşi de alcool, nu de inima zdrobită.

Citește și: Horoscop special – 3 zodii cu mari probleme la sfârșit de vară

Rac
Racul va vorbi despre sentimentele sale cu aproape oricine îl va asculta. Poate merge la un terapeut sau la o persoană religioasă în care se încrede, va vorbi cu prietenii şi rudele sale. El va concentra totul în discuţii şi va gîsi cel mai bun mod prin care îşi poate exprima emoţiile, bazându-se pe compasiunea şi empatia celorlalţi.

Leu
Leul îşi va schimba garderoba şi va arunca tot mai multe haine vechi. Să arăţi bine e foarte important pentru acest nativ, mai ales pentru că se gândeşte că fostul partener va tânji după el din această cauză. Nu vrea să îşi amintească de fostul sau fosta, aşa că va scăpa de toate lucrurile pe care i le-a dăruit sau i le-a împrumutat. Începe o nouă etapă în viaţa sa şi trebuie să arate spectaculos şi irezistibil.

Fecioară
Fecioara va face tot ce poate pentru a scăpa de gândirea negativistă şi refuză să privească în urmă.
Ea ştie că a făcut tot ce trebuie pentru relaţia sa, iar dacă aceasta nu a funcţionat, nu a fost vina ei. Aşa că o lasă în spate şi încearcă să facă o mişcare pozitivă. Ea ştie că dacă se gândeşte la ce ar fi făcut greşit sau la ce ceea ce ar fi putut să facă diferit, se va autodistruge şi va ajunge să se dispreţuiască.

Sursă foto: rantzz.files.wordpress.com

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - perfectcouple 150x150Citește și: Horoscop special – cuplul de nedespărțit al zodiacului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.