Horoscop special – cele 3 zodii care se dedică trup și suflet!

zodii - horoscop

Horoscop special – cele 3 zodii care se dedică trup și suflet! Sunt oameni care își doresc să realizeze lucruri, dar la primul obstacol mai serios, renunță și pierd. Sunt oameni care nici măcar nu se obosesc să iasă din confortul lor pentru a visa ceva. Și sunt oameni care, indiferent în ce se angajează, o fac trup și suflet și nu renunță până nu realizează ceea ce și-au propus. Să vedem căror zodii aparțin ei:

Rac

Racul e bun de pus la rana. N-ai niciodată probleme cu el. E ultimul pe care l-ai putea bănui de trădare, fiindcă el e mereu implicat 100% în tot ceea ce face. E sensibil, sufletist, divinizandu-şi partenerul. Investeşte mult suflet în tot ceea ce face, indiferent este vorba despre relaţia ori despre muncă pe care o prestează. Este colegul de muncă ideal, cel care sare mereu te ajute, care îţi preia sarcinile fără măcar i-o fi cerut. Este partenerul care te răsfaţă în cel mai cald mod posibil.

Scorpion

Un Scorpion pare distant şi rece la prima vedere. E însă pâinea lui Dumnezeu, omul care, atunci când crede în ţine, nu te va trăda niciodată, ci va merge cu ţine până în pânzele albe. Este extrem de dedicat în tot ceea ce face, inclusiv în relaţia de cuplu. Multă lume îl vede drept un fluşturatic, însă nu este aşa. Cel puţin după ce se aşază la casă lui. La fel şi atunci când are o misiune, un job important. Se dedică în totalitate misiunii sale, astfel nimeni nu îi poate reproşa nimic.

Vărsător

Bun de pus la rana e şi nativul din zodia Varator. El iubeşte peste măsură tot ceea ce face. Este foarte stabil psihic, emoţional şi de aceea are şi abilitatea de a duce la bun sfârşit totul. E trup şi suflet pentru familie, pentru prieteni. E în stare se arunce în foc pentru ei şi nu suportă sub niciun chip îi vadă suferind. Este mereu atent la nevoile acestora şi ştie cum iasă în întâmpinarea dorinţelor lor. E cald şi sensibil, foarte altruist, fiind gata ofere totul fără ceară nimic în schimb.

Sursă: ele.ro

zodii - origine zodii 1 150x150Citeste si: Horoscop special – tu știi originea zodiei tale?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.