Horoscop special – zodiile și dragostea în august 2017

horoscop - together couple duo

Horoscop special – zodiile și dragostea în august 2017. Ultima lună de vară, ultima șansă la un răsărit de soare în doi, îmbrățișați pe maul mării. Sau, de ce nu, luna în care vei face pasul cel mare și vei accepta cererea în căsătorie venită din partea iubitului. Cum va fi august pentru inima ta?

Berbec
Nevoia exacerbată de libertate, exprimată fără pic de diplomaţie, poate crea scântei în viaţa de cuplu. Nu eşti dispusă, însă, la compromisuri, cine te iubeşte trebuie să-ţi suporte firea independenţă sau să-şi vadă de drum. Simţi nevoia să primeşti multă atenţie şi de la soţ şi de la copii. Dacă eşti singură, fii sigură că dragostea pândeşte după colţ.

Taur
Ca din senin îţi iese-n cale (reală sau virtuală) un om drag, poate o rudă, un vechi prieten sau iubit cu care ai întrerupt demult orice legătură. Dacă eşti într-o relaţie care durează de mult, te poţi surprinde analizându-ţi partenerul şi modul în care prezenţa lui te face să te simţi după atâţia ani. Sentimentele confuze pot fi ţinute sub control cu yoga sau, mai bine, câteva şedinţe de înot.

Gemeni
Nimic nu pare să tulbure apele pe plan sentimental, mai ales dacă e vorba de o relaţie deja consolidată. Eşti însă mult mai selectivă în perioada asta cu privire la bărbaţii pe care îi cunoşti şi dai şanse doar cui simţi că merită. Îţi permiţi, din moment ce zona relaţiilor e bine aspectata astral şi-ţi aduce pretendenţi pe bandă rulantă.

Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna august

Rac
Chiar dacă ai impresia că ştii tot ce gândesc ceilalţi, n-ar strica să le ceri din când în când să-ţi spună chiar ei cum se simt şi ce-şi doresc. Dacă eşti singură, aşteaptă-te să-ţi sucească minţile un bărbat atrăgător şi curajos. Efectul e reciproc, fiindcă Venus îţi aduce o doză irezistibilă de gingăşie şi senzualitate.

Leu
Îţi da târcoale un sentiment nejustificat de vină. Tu te simţi cu musca pe căciulă din te miri ce motiv copilăresc, dar cei din jur nu consideră că le-ai greşit cu nimic. Încearcă să fii mai puţin aspră cu tine şi evită ieşirile nervoase pe care le-ai putea avea dacă partenerul e implicat în prea multe proiecte şi n-are timp să-ţi ofere toată afecţiunea pe care o cauţi.

Fecioară
Astrele îţi oferă luna asta prilejul să-ţi revizuieşti comportamentul faţă de cei mai dragi oameni ai tăi. E timpul să laşi un pic de la tine, să slăbeşti hăţurile. Poate îi dai voie copilului să plece în prima lui tabăra sau soţului să meargă la vreun meci în alt oraş. Nu face economie când e vorba de declaraţii, aminteşte-le cât sunt de importanţi pentru tine!

Continuare horoscop pe Kudika.ro

Photo via Visual hunt

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.