Horoscop special – Zodiile care fac dragostea imposibilă!

horoscop - Magnificent Astrology Wallpaper 1024x713

Horoscop special – Zodiile care fac dragostea imposibilă! Credem cu toții în dragoste la prima vedere. Sau măcar la a doua. Ne îndrăgostim nebunește, iubim cu toată ființa noastră, dar, apoi, descoperim că cel de lângă noi nu este chiar ceea ce credeam. Iar dragostea este ceva imposibil într-o astfel de situație. Iată zodiile alături de care o poveste de iubire se poate dovedi imposibilă:

Fecioară

Cârcotașa zodiacului, Fecioara, poate fi o adevărată pacoste într-o relație. Mereu atentă la detalii, va căuta orice lucru mărunt pentru a avea un motiv de a-și critica partenerul. Deși de cele mai multe ori o va face doar pentru a-l necăji, neavând motive serioase, acest lucru o poate face de nesuportat. Perechea acesteia se va simți inutilă cu atâtea reproșuri. De asemenea, faptul că mereu se va ascunde după o cortină și își va cenzura sentimentele îi poate afecta într-un mod negativ relația de dragoste. Deși se spune că iubirea se simte, cu toții avem nevoie uneori să auzim cât de mult contăm pentru perechea noastră. Sfătuim Fecioarele să arate mai multă apreciere pentru persoana dragă, atât prin fapte, cât și prin vorbe!

Citește și: Horoscop special – cele mai greu de cucerit zodii!

Capricorn

Nimic nu poate să îi satisfacă pretențiile acestei zodii, mai ales atunci când vine de iubire. Rafinați și ușor aroganți, nativii din Capricorn sunt într-o permanentă căutare a partenerului perfect. Într-o relație, orice gest va avea urmări. Așadar, tot ceea ce oferi va fi întors din partea acestor nativi în aceeași măsură. Probleme mai apar și atunci când nu ajungeți la un punct comun. Atunci când vine vorba de susținerea punctului de vedere, o contrazicere cu nativii din Capricorn este inutilă, deoarece aceștia nu vor ceda nici măcar atunci când nu vor avea dreptate. Acest lucru va face conviețuirea cu ei un adevărat infern, mai ales atunci când sunt două caractere diferite care se ciocnesc.

Berbec

O relație cu un Berbec poate părea foarte frumoasă la început. Gesturile sale atente nu îți vor da de bănuit că ceva rău se poate ascunde în acțiunile acestuia. Vei fi copleșită cu mici daruri și gesturi de afecțiune. Totuși, după o perioadă, vei începe să îi descoperi firea vulcanică, iar acest lucru îți va aduce o mare dezamăgire. Vei realiza că o viață alături de acesta nu îți poate aduce decât multe nopți nedormite și numeroase episoade de certuri violente. Mai mult, deoarece se iubește foarte mult, acest nativ mereu se va pune pe primul loc când va veni vorba de priorități. Mereu în căutare de oportunități, îți vei da seama că toate acțiunile sale au fost pentru a scoate cât mai multe beneficii pentru el.

Leu

Într-o permanentă căutare de atenție, Leul nu va înceta să filtreze nici măcar atunci când se va plimba cu tine pe stradă. Fiind un prădător, nu își poate stăpâni instinctul de a căuta noi persoane care să cadă victime șarmului său. Acest lucru poate fi foarte dificil într-o relație care se presupune că se bazează pe încredere și pe iubire. Deși te va copleși mereu cu gesturi de afecțiune și cadouri, comportamentul său te va face să fii într-o permanentă stare de confuzie. Mai mult, este posibil să întâmpini probleme de comunicare într-o relație cu o persoană din această zodie, deoarece Leilor nu le place să fie contraziși. Ei trebuie să fie cei care au întotdeauna dreptate și cei care iau deciziile într-o relație. Te vei simți nesemnificativă și neapreciată, ceea ce te va determina să ieși din această relație toxică.

Sursă foto: fullpictures.com

Sursă horoscop: divahair.ro

horoscop - femeie posesiva 1 150x150Citeste si: Horoscop special – femei de care bărbații fug imediat

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.