Horoscop special- trei zodii care te uită într-o secundă!

horoscop - zodiac insecurities

Horoscop special- trei zodii care te uită într-o secundă! Ai fi tentat să spui că nu ai să uiți niciodată o poveste de iubire, că ai să iei cu tine tot ceea ce a fost mai frumos în acea dragoste. Sunt însă zodii pentru care nimic nu rămâne în urma unei despărțiri. Trec peste tot ce ai însemnat tu în viața lor și în doar câteva secunde ești istorie.

ZODIA BERBEC
Nativul acestei zodii trece cu uşurinţă peste despărţiri, chiar dacă lasă o impresie contrară. Este destul de ranchiunos şi nu iartă nicio persoană care îl deranjează. Îi poate înlătura uşor pe cei din jur, chiar dacă nu i-au făcut nimic. Acest nativ nu suportă fie contrazis, fapt pentru care se poate supără foarte uşor chiar şi pe cei care ţin cu adevărat la el.

Citește și: Horoscop special – zodii de femei care vor fi înșelate de bărbați

ZODIA SCORPION
Nativul acestei zodii trece uşor de despărţirile amoroase, ba chiar le iniţiază de cele mai multe ori. Poate încheie o relaţie cu lejeritate, fără ofere nicio explicaţie. Consideră persoanele care merită atenţia lui trebuie îi cânte în strună, fie de acord în tot ceea ce îşi propune. Nu acceptă criticile cu uşurinţă şi poate fi, la fel ca nativul Berbec, răzbunător.

ZODIA CAPRICORN
Nativul Capricorn trăieşte în lumea sa. Îi abandonează pe cei din jur ca vântul. Nu îi place ofere explicaţii atunci când dispare din vieţile oamenilor. Capricornul lasă multă durere în sufletele celorlalţi, mai ales în relaţiile amoroase. Este un nativ taciturn, extrem de calculat şi imprevizibil. Poate afişa o imagine care nu corespundă deloc cu realitatea pe care o trăieşte în interiorul sau. Acest nativ are întotdeauna un plan de rezervă. Atunci când pe cineva uitării, are grijă ca acea persoană nu sufere foarte mult. Îşi alege cu atenţie momentul în care îşi face ieşirea din cadru.

sursă foto: zodiacfire.com

Sursă horoscop: teotrandafir.com

horoscop - zodiac wallpaper by a blackrose artist on deviantart 768x512 1 150x150Citeste si: Horoscop special – ce tip de bărbați atragi, în funcție de zodie. 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.