Horoscop special – zodii de femei care adoră pisicile!

horoscop - cat 1044750 960 720

Horoscop special – zodii de femei care adoră pisicile! Zodiile despre care vorbim azi sunt acele femei care, dacă ar fi puse în situația de a alege între un bărbat și o felină, decizia este luat deja. Și nu este favorabilă bărbatului.

Capricorn
Capricornul este unul dintre cei mai ambițioși nativi. Această femeie se va lupta mereu să ajungă în poziții de conducere și să ia decizii importante. Femeia Capricorn preferă pisica în locul bărbatului deoarece doar aceasta poate să îi înțeleagă planurile mărețe și dorința de putere. Din acest motiv, își tratează felina ca pe o persoană sau ca pe cel mai bun prieten și îi oferă afecțiune de care puțini oameni din jurul ei au parte.

Citește și: Horoscop special – zodiile atrase de băieți răi!

Pești
Femeia Pești este genul de persoană căreia îi place să se relaxeze acasă și să stea printre perne pufoase și pături o zi întreagă. Atunci când pe perne se mai află și o pisică afectuoasă, femeia Pești se simte perfect! Dacă alege pisica în locul bărbatului, acest lucru se datorează faptului că doar în prezența acestei făpturi se poate simți în largul ei.

Leu
Pentru nativa din Leu, toate animalele sunt speciale. Aceasta are nevoie de afecțiunea pisicii ei mai ales seara, când ajunge acasă după o zi obositoare. Din aceste motive, va prefera să stea acasă și să doarmă cu pisica, în loc să meargă cu perechea sa la petreceri sau la întâlniri romantice.

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - distance 90x90Citește și: Horoscop special – zodii care nu rezistă relațiilor la distanță!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.