Horoscop special – zodii de femei disperate după atenție!

horoscop - face 2936245 1280 1024x681

Horoscop special – zodii de femei disperate după atenție! Le vezi și tu la tot pasul. Sunt acele femei care ar face orice să atragă atenția, să fie ele cele mai invidiate, adorate. Oare din ce semne zodiacale fac parte?

Pești
Femeia Pești vrea atât de mult să fie plăcută, încât tinde să nu mai seteze limite. Dacă cineva are nevoie de ea, va lăsa totul baltă și îl va ajuta. Dacă cineva îi va trăda încrederea, aceasta îl va ierta și îi va oferi a doua șansă, chiar și a treia. Oamenii tind să ia din ce în ce mai multe lucruri de la această femeie, iar ea îi lasă de fiecare dată.

Citește și: Horoscop special – cele mai bârfitoare zodii!

Balanță
Dorința Balanței de a fi plăcută merge mână în mână cu nevoia de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Această femeie nu va spune niciodată ceva negativ, deoarece acest lucru poate face ca o persoană să nu o mai placă. Așadar, preferă să păstreze tăcerea și să spună celor din jur doar ce vor aceștia să audă. Niciodată nu își spune adevăratele gânduri. Femeia Balanță trebuie să învețe să fie sinceră cu ideile și opiniile pe care le are, deoarece doar așa cei din jur o vor putea vedea ca pe o persoană de încredere.

Taur
Femeia Taur adoră să îi ajute pe cei din jur pentru a fi plăcută. Totuși, acest lucru o face să uite să ceară și ea la rândul său ajutor când are nevoie. Nativa Taur trebuie să știe că oamenii nu o vor plăcea mai puțin pentru că le cere ajutorul, ci o vor respecta. Mai mult, îmbunătățește și relațiile cu cei din jur.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - toys 1903273 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna iulie 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.