Horoscop special – zodii de femei greu de cucerit!

horoscop - women 2725451 1280 1024x683

Horoscop special – zodii de femei greu de cucerit! Să cucerești o femeie ar trebui să fie cu adevărat o artă, o vânătoare, la fel cum, a te lăsa cucerită greu ar trebui să fie o lecție pe care orice tânără femeie ar trebui să o învețe. Timpurile s-au schimbat, dar unele femei aleg să fie greu de cucerit, pentru a face victoria și mai dulce. Te numeri printre ele?

Scorpion
Nativa din zodia Scorpion este extrem de încăpăţânată. Îi place foarte mult să aibă dreptate şi să iasă totul ca ea, aşa că dacă se prinde că cineva o place, atunci va începe să fugă, savurând fiecare moment din urmărire. Nu îi plac bărbaţii pasivi. Cu alte cuvinte, vrea ca un timp să facă orice pentru a o câştiga. Ea este cunoscută pentru latura ei nebunească, dar poate fi şi rece şi calmă atunci când vrea să facă un tip să o dorească. Ştie ce vrea şi ştie cum să obţină asta. Te va atrage cu misterul ei şi te va ţine în suspant, făcându-te să te întorci mereu şi mereu după ea.

Citește și: Horoscop special – zodii de femei disperate după atenție!

Capricorn
Nativa din Capricorn ţine foarte mult la independenţa ei. A trecut prin multe şi nu a uitat niciun moment din experienţele ei, aşa că nu este interesată să se implice într-o relaţie cu un bărbat care nu merită timpul ei. Stă foarte bine la capitolul auto-control, astfel încât ea ştie cum să îţi ţină emoţiile cât mai bine ascunse atunci când cineva nou apare în peisaj. Se lasă foarte greu cucerite din cauza zidurile pe care şi le-a construit în jurul ei. Este nevoie de timp pentru a ajunge la inima ei, dar odată ce baierele sunt rupte, ea îţi va fi fidelă până la final. Ea nu lasă oamenii să se apropie de ea prea repede, astfel că cel mai natural răspuns la interesul cuiva este să acţioneze dezamăgitor.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - danbo 1870361 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – 3 zodii pierd marea iubire în curând!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.