Horoscop special: 3 zodii la FEMEI potrivite pentru CĂSĂTORIE

căsătorie - zodiac matches couples yourtango 630

Horoscop special : Cele mai bune 3 zodii la FEMEI potrivite pentru CĂSĂTORIE. Când îţi faci planuri de căsătorie cu aleasa inimii, zodia poate să spună multe despre caracter, aspiraţii şi viitor!

Femeia RAC

Dacă te căsătoreşti cu ea, te va iubi necondiţionat şi va fi gata să meargă până la capătul lumii alături de tine. Ar trebui să ştii că emoţiile îi sunt întotdeauna puternice. Dacă o alegi pentru tot restul vieţii, o să afli în sfârşit ce înseamnă să ai femeia potrivită alături. E gata să facă orice ca să se asigure că inima îi bate lângă cel mai fericit bărbat din lume. Există şi un mic preţ pe care îl plăteşti fiindu-i în preajmă, prin latura dramatică şi teatrală în care priveşte viaţa. Totuşi vei avea senzaţia că trăieşti într-una din poveştile de genul „O mie şi una de nopţi” . O să fii înconjurat de bunătăţi tot timpul pregătite cu suflet. Acum te gândeşti că orice bărbat ar alerga în braţele ei după o zi de muncă, nu-i aşa? Trebuie să ştii că pentru ea foarte importanţi vor fi şi copii şi le va pune întotdeauna nevoile pe primul loc. Unei astfel de mame şi soţii dedicate 7 zile din 7, ar trebui să îi acorzi chiar tu momente de pauză. Tot ce aşteaptă de la tine este să o alinţi şi să fii sincer atunci când e cazul.

Femeia BERBEC

Experţii spun că oricine pică în genunchi în fața împărătesei Berbec. Acest tip de femeie este puternică, va duce la îndeplinire orice îşi pune în gând chiar dacă e nevoie de un efort supraomenesc. Dacă simţi că îi poţi face faţă acestei neînfricate, asigură-te că dragostea ta este la fel de înflăcărată precum tăria ei de caracter. Poţi să menţii focul relaţiei ajutând-o cu responsabilităţile. O să devii tot mai bun fiindu-i în preajmă, până când într-o zi o să realizezi că te-ai transformat din broscoiul urât într-un prinţ desăvârşit.

Dar nu uita. Ea e cea care te-a ridicat atunci când nu aveai însemnătate şi alături de ea devii un bărbat demn de atenţie, puternic şi responsabil. Nu trăieşte în fantezii, ci e ancorată bine în pământ şi ştie ce aşteaptă de la oricine.

Femeia LEU

Dacă ai noroc să întâlneşti femeia Leu trebuie să ştii că are o personalitate puternică. Este o luptătoare şi o femeie adevărată cu o putere incredibilă, dar are nevoie de cineva să îi fie sprijin. Nu rezistă lângă bărbaţii slabi, are nevoie de cineva cel puţin pe măsura ei. Practic, are nevoie de un Superman! Şi o s-o iubeşti fără să pară vreodată că face vreun efort ca tu să o apreciezi. O să fii mereu năucit, dar fără să ştii care este amănuntul care îţi scapă. Şi când face ceva pentru tine, o va face cu toată fiinţa. Nu o să întâlneşti niciodată o femeie care să te iubească mai mult. Chiar şi când e supărată o face în cel mai frumos mod posibil. Alături de ea o să înveţi ce e şi iubirea de sine şi respectul pentru propria-ţi persoană. Când vine vorba de copii, se luptă ca o leoaică. Mama Leone va pedepsi pe oricine va încerca să îi rănească puii!

Foto : brides.com

căsătorie - horoscop 12 septembrie 840x500 150x150Citeste si: HOROSCOP 12 septembrie. RACII, succes în carieră. 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.