Horoscop special: zodii de femei prea puternice pentru bărbații de azi!

horoscop - boxer 2758887 1280 1024x682

Horoscop special: zodii de femei prea puternice pentru bărbații de azi! Ne place sau nu, mulți dintre bărbații de azi au o problemă în a avea alături o femeie puternică, o femeie independentă, inteligentă și cuonștientă de senzualitatea și valoarea ei. Care sunt acele semne ale zodiacului care pun atâtea probleme bărbaților?

Fecioară
Femeia Fecioară este una dintre cele mai inteligente femei din zodiac. Este extrem de selectivă în ceea ce privește potențialii parteneri și rămâne doar alături de persoane care reușesc să se ridice la nivelul așteptărilor. Totuși, bărbații de astăzi sunt speriați de intuiția acestei femei, dar și de faptul că mereu anticipează mișcările și gândurile partenerului. Din acest motiv, majoritatea bărbaților o părăsesc pentru o femeie mai simplă.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna aprilie 2018

Capricorn
Nativa din Capricorn este, cu siguranță, cea mai puternică femeie din zodiac. Muncitoare, inteligentă, independentă și cu o carieră de succes, această femeie poate părea foarte interesantă în ochii bărbaților. Totuși, atunci când ajung să o cunoască, majoritatea renunță la gândul de a fi împreună cu ea, deoarece știu că niciodată nu se vor ridica la nivelul așteptărilor acestei femei. Nativa din Capricorn este prea bună pentru bărbații de astăzi și din acest motiv îi este foarte greu să își găsească jumătatea.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - active 1807527 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodia ce cucerește pe loc bărbații!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.