Horoscop special – de ce se întorc zodiile la fostele relații?

horoscop - adult silhouette love

Horoscop special – de ce se întorc zodiile la fostele relații? Ai terminat o relație, dar cu toate acestea, toate gândurile tale sunt doar cum să te împaci cu fostul tău iubit, să mai dai o șansă poveștii voastre de iubire? Zodiacul îți poate spune care sunt șansele să te împaci cu fostul.

Berbec
Berbecul este înnebunit după sex. Lui îi place să lupte şi e un războinic, dar, de asemenea, îi plac săruturile şi romantismul.

Chiar dacă fiecare relaţie a lui se va încheia cu o hotărâre absolută de a nu mai vorbi cu fostul niciodată, el are un punct slab care îl va face să cedeze: amorul. E suficient să i se facă o propunere şi va ajunge în braţele fostului iubit.

Taur
Taurul iartă, dar nu uită. Pe cât de încăpăţânat este, pe atât este şi de iertător.

Dacă a fost neîndreptăţit în amor şi decide să tragă linie, el îşi va ierta până la urmă iubitul, dar nu va uita ce i-a făcut. Partenerului lui ar trebui să îi pară extrem de rău pentru ce i-a provocat, asta dacă vrea să fie din nou cu el.

Gemeni
Nativul din această zodie este nestatornic, iar odată ce a ieşit dintr-o relaţie, şansele sunt între 40 şi 60 la sută să se reîntoarcă la fostul iubit.

Este foarte bun în a vedea toate laturile unei situaţii, dar acest lucru îi poate face pe alţii să profite de el. După ce a fost rănit, acesta nu iartă atât de rapid precum ai crede.

Citește și: Horoscop special – ce animal este fiecare zodie de femeie?

Rac
Racul are toate şansele să se întoarcă în braţele fostului.

Acest nativ îşi vede partenerul ca pe cineva la care se poate întoarce acasă, cu care se simte în siguranţă şi de care să fie mângâiat. Atunci când o relaţie se destramă, Racul este pierdut şi are nevoie să se ataşeze cât mai repede de cineva. Atunci când fostul face aluzie la iertare, el îl va primi din nou în viaţa lui, chiar dacă nu imediat.

Leu
Un Leu nu se va întoarce niciodată la un fost iubit.

Singurul motiv pentru care ar pleca dintr-o relaţie ar fi că a fost neîndreptăţit sau nu se mai regăseşte în ea. Pe lângă faptul că nu va mai ajunge niciodată în braţele unui iubit care i-a făcut rău, el va avea grijă ca situaţia să nu se mai repete într-o relaţie viitoare.

Sursă foto:

Photo via Visual Hunt

Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - natural elevation wilderness solitude 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile care iubesc singurătatea

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.