Horoscop special – Zodiile și marile greșeli ale vieții!

horoscop - zodiilegreseli 1024x768

Horoscop special – Zodiile și marile greșeli ale vieții! „Să ridice primul piatra cel care este fără de greșeală!„ O zicere biblică care își găsește susținere în fiecare din noi. Fără să ne dorim, ajungem în anumite momente ale vieții în care facem cele mai mari greșeli posibile. Iar zodia din care face parte are și ea un rol important în greșelile pe care le facem:

Berbec
Îți distrugi viața cu gândirea negativă în care ai tendința să te pierzi. De asemenea, fitilul scurt și încăpățânarea îți vor aduce numai probleme. Ai tendința de a menține tot timpul o atitudine negativă, ceea ce îi face pe oameni să se îndepărteze de tine.

Citește și: Horoscop special – ce rezervă martie zodiilor?

Taur
Ratezi foarte multe oportunități în viață deoarece nu te lași să o experimentezi la maxim. Simți nevoia de a îi controla pe toți și toate. Iar în momentul în care lucrurile nu merg cum vrei tu, tinzi să te răzbuni pe apropiați. Cel mai greu îți va fi să înțelegi că nu poți să controlezi pe toată lumea și că vei avea de-a face și cu situații neprevăzute.

Gemeni
Tu îți distrugi viața făcând prea multe compromisuri. Faci compromisuri în dragoste pentru că nu știi ce vrei, faci compromisuri în viață pentru că ți-a frică de schimbare și faci compromisuri în carieră pentru că nu lupți pentru ceea ce te face fericit. Și tocmai datorită acestor lucruri, tu ești cel care îi face pe ceilalți să sufere. Pentru că ești indecis și nu prea știi ce să faci cu viața ta, tinzi să îi bagi și pe cei din jur într-o stare e confuzie și să rănești mulți oameni nevinovați. Însă, într-o zi, o persoană specială va intra în viața ta și unicul lucru de care vei fi absolut sigur e că nu vei vrea ca aceasta să plece vreodată. Ai grijă de ea pentru că este singura capabilă să te facă să suferi mai rău decât i-ai făcut tu pe alții.

Rac
Dacă viața ta ți se pare un eșec, asta se datorează faptului că îi pui întotdeauna pe alții pe primul loc. Ești un montagne-russe emoțional și te pierzi cu ușurință în sentimentele pe care le ai pentru o persoană. Deseori ai senzația că ai întâlnit persoana ideală și îi acorzi mai multă dragoste decât ar trebui. Este ușor să te pierzi în dragoste. Ai grijă ce faci!

Sursă foto: teotrandafir.com

Citește continuarea pe: Huff.ro

horoscop - zodiinecazuri 1 150x150Citeste si: Horoscop special – cum trec zodiile peste necazuri?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.