Horoscop special – ce greșeli să nu faci în 2017, în funcție de zodie!

horoscop - horoscop greseli

Horoscop special – ce greșeli să nu faci în 2017, în funcție de zodie! Ai trecut cu bine peste ianuarie, lucrurile nu au mers deloc rău. Iată ce greșeli trebuie să eviți, ca zodie, pentru ca și restul anului să fie unul reușit.

Berbec: Nu ar trebui să te mulţumeşti cu puţin, fiindcă în scurt timp vei fi răpus de plictiseală şi te vei simţi lipsit de vlagă. Atitudinea ta pozitivă şi perspectiva optimistă asupra vieţii sunt două dintre cele mai mari calităţi pe care le deţii, aşa că nu le irosi.

Taur: Permiţi stresului şi anxietăţii să te copleşească? Este greşeala care îţi va pava calea către eşec.

Gemeni: Vei avea mult de pierdut dacă alegi să îţi faci griji cu privire la ce cred şi spun alţii despre tine. Fii sincer cu tine însuţi şi acţionează întocmai! Nu lăsa teama de a fi judecat greşit să te ţină în loc. Gura lumii va vorbi oricum.

Rac: Dacă te implici în prea multe proiecte, rişti să te arzi! Conştientizează că îţi place să faci lucrurile conform propriului ritm, care oscilează adesea.

Leu: Dacă alegi să gândeşti prea mult, ai de pierdut. Simţi nevoia de a fi important şi preţuit de către cei din jurul tău, însă vei nimici orice urmă de apreciere având senzaţia că nu eşti niciodată suficient de bun.

Citește și: Horoscop special – top cele mai bogate zodii

Fecioară: Ai numai de pierdut dacă alegi să îţi ţii emoţiile în frâu. Încetează să mai ţii totul în tine, până simţi că explodezi. Spune ce ai pe suflet şi alege o persoană de încredere căreia să îi dezvălui ce te apasă.

Balanţă: Dacă alegi să cauţi aprobarea oamenilor de care nici măcar nu îţi pasă, eşecul este garantat. Cei dragi te acceptă aşa cum eşti şi asta contează cu adevărat. Nu mai căuta să împaci pe toată lumea, fiindcă te stresezi inutil.

Scorpion: Calea sigură către o viaţă de coşmar este aceea în care te înconjori de oameni care nu au prea multe de oferit sau te judecă. Eşti o persoană deschisă şi trebuie să ai în cercul de prieteni oameni care te acceptă aşa cum eşti.

Săgetător: Nu încerca să fii ceea ce nu eşti, fiindcă vei avea de suferit. Ai nevoie de o viaţă plină de libertate, alături de oameni care înţeleg nevoia ta de a-ţi testa mereu limitele.

Capricorn: Dacă îţi trece prin minte să nu te implici 100%, renunţă imediat la această idee absurdă! Dacă vrei lucruri măreţe, trebuie să îţi asumi faptul că acestea implică riscuri.

Vărsător: Dacă alegi să dai mereu socoteală fiindcă ţi-e teamă să te desprinzi, să acţionezi pe cont propriu, ritmul tău este încetinit simţitor, iar eşecul este garantat. Poartă o discuţie serioasă cu tine însuţi, vezi ce te ţine în loc şi care sunt motivele pentru care te tot agăţi de aceste greutăţi.

Peşti: Dacă eşti deja într-o relaţie, ai grijă să nu iei de bune toate acele gesturi mici pe care partenerul le face pentru a-ţi arăta cât ţine la tine. Găseşte modalităţi de a condimenta relaţia dacă simţi că rutina îşi face simţită prezenţa.

Sursă foto: studenție.ro

Sursă horoscop: a1.ro

horoscop - capricorn 1 768x588 150x150Citeste si: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Capricorn cu alte zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.