Horoscop special – cele mai greu de cucerit zodii!

horoscop - horoscopzodiigreudecucerit 1024x681

Horoscop special – cele mai greu de cucerit zodii! Ai crezut că poate nu faci tu ceea ce trebuie pentru a cuceri persoana pe care o iubești? Că poate greșești undeva, dar nu ai idee unde? S-ar putea să nu fie neapărat de la tine, sunt zodii care se lasă foarte, foarte greu de cucerit. Iată care sunt acestea:

LOCUL 3. TAUR

Taurul este unul din căpoşii zodiacului. Are o personalitate puternică şi nu este impresionat de vorbe dulci şi jocuri în faţă cărora alţi nativi cad topiţi. Preferă vadă fapte înainte de vorbe, vrea simtă iubirea înainte fie declarată. Este foarte pretenţios când vine vorba de închegarea unei relaţii şi ştie cum întreţină atenţia celui din faţă .

Citește și: Horoscop special – se căsătoresc zodiile în 2017?

LOCUL 2. BALANŢă

E greu cucereşti o Balanţă! Mai degrabă câştigi la maraton decât o bagi în pat din două vorbe şi trei mişcări. Balanţa te analizează foarte mult, îţi pune întrebări aparent fără sens sau mult prea banale, însă în spatele acestor întrebări e o întreagă construcţie psihologică. Vrea te vadă în toate circumstanţele, te testeze, vadă de ce eşti în stare, dacă eşti capabil de o relaţie serioasă, dacă ai şti ce faci într-un moment de criză emoţională etc.

LOCUL 1. CAPRICORN

Cel mai greu de cucerit semn zodiacal este Capricornul. Acesta câştigă detaşat în acest top din mai multe motive:
– vrea un partener care nu îl condiţioneze în relaţii, nu îi ceară explicaţii pentru tot ceea ce spune şi face;
– nu acceptă fie întrebat dacă e trist doar pentru nu comunica. Aşa e Capricornul şi trebuie îi acceptăm latura introvertită;
– nu aspectul fizic contează cel mai mult pentru un Capricorn. Pune mare preţ pe condiţia fizică a persoanei iubite, însă este conştient frumuseţea dispare cu anii sau începi te obişnuieşti cu ea când stai zi de zi lângă aceeaşi persoană;
– nu îi plac oamenii profitori, deci nu îl poţi cuceri dacă vrei te bucuri de poziţia oficială ori profiţi de pasă proastă în care se află faceţi sex.

Sursă foto: teotrandafir.ro

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - zodiifrica 768x407 150x150Citeste si: Horoscop special – de ce le e frică zodiilor?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.