Horoscop special – zodii greu de iubit. Ești și tu printre ele?

horoscop - love story 2204921 960 720

Horoscop special – zodii greu de iubit. Ești și tu printre ele? Sunt oameni pe care ajungi să îi iubești din prima clipă în care te intersectezi cu ei și oameni care construiesc în jurul lor zid după zid, făcând imposibilă o apropiere, o iubire. Tu dintre care faci parte?

Locul 8
Activ, incitant şi plin de pasiune, Berbecul face ca partenerul lor să fie centrul universului. El acordă prioritate partenerilor şi face tot posibilul să fie perfect pentru ei. Un Berbec se străduieşte să fie bun pentru orice persoană şi să îi ofere tot ce are nevoie, cine ar putea să nu îl iubească?

Locul 9
Nu există o zodie mai loială şi mai fermă decât Taurul. Când un astfel de nativ iubeşte pe cineva, el e pregătit pentru o lungă călătorie alături de el. Un Taur nu lasă nimic incert, totuş este pe masă şi întotdeauna vei avea o idee clară despre locul în care se află sau ce crede. Acest fel de devotament şi loialitate sunt rare şi greu de găsit.

Citește și: Horoscop special – 5 ani de poveste pentru 2 zodii!

Locul 6
Gemenii au o reputaţie de oameni indecişi şi prea emotivi. În timp ce asta înseamnă că o comunicare cu ei poate fi obositoare, poate fi şi un indiciu că ei iubesc din toată inima. Când un astfel de nativ iubeşte, el se dedică trup şi suflet. Poate fi intimidant să fii atât de iubit de el.

Locul 12
Racul este o persoană foarte grijulie, care iubeşte necondiţioant. Este extrem de răbdători şi iertător. E un semn pe care te poţi vaza oricând, pentru că va fi acolo pentru tine indiferent dacă e noapte sau zi. Un Rac exemplifică perfect cum ar trebui să arate iubirea şi cum ar trebui să ne iubim unul pe celălalt.

Locul 7
Nu există niciun semn mai dinamic şi mai captivant decât un Leu. El e incredibil de independent, încrezător şi sigur pe el însuşi. Deci, e important pentru oricine care are o relaţie cu un Leu să recunoască că acesta nu va depinde niciodată de tine. Dar e un semn atât de magic, încât e imposibil să nu te atragă.

Locul 1
Fecioara e, fără îndoială, cel mai independent semn zodical. De asemenea, ea abordează toate relaţiie dintr-o poziţie foarte analitică şi aproape managerială. Chiar dacă nu o face intenţionat, ea ţine la distanţă oamenii până poate avea încredere în ei. Astfel, ea nu e atât de uşor de iubit. Poate dura ceva timp până poate lăsa barierele jos.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - breakfast 848313 1280 150x150Citește și: Horoscop special – cum începi fiecare dimineață, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.