Horoscop special – cele mai infidele zodii!

horoscop - Afla care sunt cele mai infidele zodii

Horoscop special – cele mai infidele zodii! Ți-a spus de multe ori că nu o înțelegi? Că ea este doar o fire foarte sociabilă? Iar tu o vezi sărind din pat în pat? Ți-a spus că el doar pe tine te iubește, dar miroase a parfum de femeie de fiecare dată când se întoarce acasă? S-ar putea ca partenerul tău să fie o zodie extrem de infidelă…

Scorpion

Scorpionii au un mare potenţial sexual. Dacă nu primesc ceea ce-şi doresc de la partenerii lor, aceştia sunt predispuşi la infidelitate. Atunci când Scorpionul îşi doreşte ceva, fie că este vorba de o persoană sau un lucru material, nu se va opri până nu îl ca obţine. Poate apela inclusiv la minciuni şi manipulare, dar va depune toate eforturile să aibă ce îşi doreşte. Pe de alta parte, atunci când Scorpionul îşi găseşte sufletul pereche, este foarte loial partenerului său. Viaţa sexuală ar trebui să fie în centrul atenţiei în relaţia cu un Scorpion. Deşi sunt predispuşi la infidelitate, aceştia vor depune toate eforturile pentru a avea un mariaj fericit.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în 2017

Balanţă

Balanta este cel mai „cinstit“ semn zodiacal când vine vorba de modul în care îşi manifestă infidelitatea. Atunci când există dificultăţi în relaţia lor, ei vor munci din greu pentru a încerca să restabilească armonia. Balanţele urăsc certurile, aşa că le vor evita cu orice preţ. Vor prefera să se implice în două relaţii în paralele decât să argumenteze nemulţumirile pe care le au, fiind tentate să încerce să restabilească relaţiile cu foştii iubiţi. Dacă relaţia unei Balanţe se apropie de sfârşit, va încerca o despărţire în termini prietenoşi. Nu va face schimbarea până când nu va avea un plan B de rezervă.

Leu

Leilor le place să fie mereu în centrul atenţiei şi se înţeleg destul de greu cu cei care nu le respectă superioritatea. Încrederea în sine îi face atractivi în ochii celor din jur şi se găsesc adesea în poziţia de superioritate, care le creşte şi mai mult senzualitatea. Leul îşi înşală cu mare uşurinţă partenerul şi la fel de uşor plecă dintr-o relaţie, deoarece este mult prea egoist pentru a lua în calcul sentimentele partenerului. Le place foarte mult drama, aşa că nu ar trebui să te surprindă când te va învinui pentru cele întâmplate, deşi cel infidel a fost chiar el.

Săgetator

Sagetatorul este un personaj neliniştit, mereu în căutarea de noi experienţe. Este spontan şi ia decizii de moment fără ţină seama de consecinţe. Prin urmare, un Sagetator nefericit îşi va înşela de multe ori partenera. Atitudinea Săgetătorilor faţă de viaţă şi spiritul aventuros îi face atractivi în ochii celor din jur. Ei vor fi cinstiţi atunci când sunt infideli şi vor recunoaşte că sunt într-o relaţie, dezvăluind motivele pentru care fac acest lucru. Problema Săgetatorilor este că odată ce focul pasiunii unei noi relaţii a trecut, se sfârşeşte şi entuziasmul lor. Cu toate acestea, ei nu sunt dispuşi să renunţe aşa uşor şi rămân blocaţi într-o relaţie, deşi nu le aduce fericirea.

Sursă foto: unica.ro

Sursă horoscop: Adevărul.ro

horoscop - 172224 850x567 Zodiac Love 768x512 1 150x150Citeste si: Horoscop special – secrete pe care zodiile nu vor să le spună!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.