Horoscop special – ce infracțiuni comit zodiile?

horoscop - zodiipericuloase

Horoscop special – ce infracțiuni comit zodiile? Ți s-a întâmplat vreodată să îți imaginezi că ești implicată într-un jaf istoric? Sau că ai un talent aparte de a evita arestul poliției? Un studiu FBI efectuat folosind datele de naștere pentru cei mai periculoși criminali arată cât de periculoasă și dornică de infracțiuni este zodia ta:

1. Rac
În fruntea topului realizat de FBI, racii ocupă locul fruntaș. Se pare că ei comit crime odioase din cauza frecventelor modificări ale dispoziției.

2. Săgetător
Aceștia sunt psihopați, arată datele raportului întocmit de FBI. Cei mai mulți criminali în serie s-au născut în noiembrie. Ei ucid într-o manieră sadică.

3. Scorpion
Persoanele născute în zodia Scorpion nu încearcă să comită crime individuale, ci asasinate în masă. Apoi ele se autodeclară „liderii“.

Citește și: Horoscop special – marea slăbiciune a fiecărei zodii!

4. Taur
Atunci când se enervează, persoanele Taur își exprimă intens mânia. La fel ca și alte zodii, Taurii preferă să comită fraude mai mult decât să ucidă.

5. Berbec
Se știe că cei născuți în zodiac Berbec sunt temperamentali. Se înfurie brusc, chiar dacă supărarea lor este de scurtă durată. De aceea, Berbecul se află în primele locuri ale clasamentului.

6. Capricorn
Dintre toate semnele zodiacale, Capricornii sunt ucigași în serie. Cu toate acestea, ei respectă regulile și legile. Se întâmplă să le încalce când sunt foarte supărați.

7. Pești
Dacă ai crezut că nativii Pești sunt drăguți, în urma raportului făcut de cei de la FBI se pare că lucrurile nu stau așa. Unii dintre cei mai cunoscuți ucigași în serie, care s-au născut în zodia Pești, sunt Richard Ramirez, John Wayne Gacy (Killer Clown) și Aileen Wuornos.

Sursă foto: feminis.ro

Citește continuarea pe clickpentrufemei.ro

horoscop - 67076511 clock wallpapers 768x576 150x150Citeste si: Horoscop special – zodii pentru care martie va fi o lună perfectă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.