Horoscop special – Zodii de femei care sunt înșelate de parteneri!

horoscop - inselat zodii 63184700

Horoscop special – Zodii de femei care sunt înșelate de parteneri! Există, din păcate, în zodiac, o serie de zodii care sunt predispuse la a fi înșelate de parteneri. Motivele pentru care se întâmplă acest lucru? Le vom afla în rândurile de mai jos, când descoperim cele trei zodii de femei care sunt înșelate des:

Pești:

Nativele din zodia Pești au o predispoziție de a cădea în depresie și de a fi hipersensibile. În acele momente, ele au tendința de a neglija total relația de cuplu și de a-i scoate din sărite pe partenerii lor prin atitudinea negativistă și egocentristă pe care o afișează. Mai sunt și cazurile în care femeia Pești dă dovadă de naivitate. Acest lucru face ca ea să găsească parteneri nepotriviți, care să o pot cuceri ușor doar cu ajutorul vorbelor. La fel de ușor, aceștia o vor înșela și îi vor frânge inima.

Citește și: Horoscop special – ce își doresc zodiile de Valentine’s Day!

Capricorn:

În general, femeia Capricorn este genul de persoană care nu își arată sentimentele. Adeseori poate părea de multe ori o persoană fără emoții, căreia nu prea îi pasă de trăirile celorlalți. Din acest motiv, partenerul poate simți că nu este iubit și va căuta să se refugieze în brațele altei persoane. Totodată, femeia Capricorn dovedește uneori o încăpățânare exasperantă și o dorință de a avea dreptate în orice situație. Din această cauză, se ajunge des la conflicte cu partenerul, mai ales dacă acesta este și el o fire capricioasă. Aceste conflicte duc la șubrezirea relației.

Rac:

Sensibila zodiacului, femeia Rac este cea mai predispusă la a fi înșelată. Sensibilitatea sa exagerată o va face deseori să intre în conflict cu partenerul, pentru că va vedea lucrurile altfel de cât sunt în realitate. Mai mult decât atât, femeia Rac poate fi foarte egocentrică. Ea are momente când este atât de preocupată de propria viață, încât să nu mai acorde suficientă atenție partenerului de viață. Din aceste motive, ea va fi înșelată. Marea problemă este că, fiind o fire foarte emotivă, va trece cu greu peste acest lucru și se va umple de resentimente.

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - 800 valentine roses champagne 150x150

Valentines day background with champagne and roses

Citeste si: Horoscop special – cum petreci Valentine’s Day după ziua nașterii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.