Horoscop special – Ce zodii cad în ispită în această vară

horoscop - black and white image of seductive woman

Horoscop special – Ce zodii cad în ispită în această vară. Vara este anotimpul în care senzualitatea, erotismul, libidoul, iau foc, la propriu. Pentru unele zodii lucrurile acestea trec neobservate, dar pentru altele va fi foarte greu să se stăpânească și să nu cadă în ispită. Te numeri printre aceste zodii?

Berbec

Deși te încăpățânezi să te agăți de relația în care te afli, ceva te va determina să îți asculți inima și să îți încerci norocul cu altcineva. Nu te vei lăsa pradă instinctelor de la primele întâlniri, dar curând îți vei da seama că persoana respectivă te face să te simți specială și că merită să ai o relația paralelă cu aceasta. Nu îți va lua mult timp până să îți dai seama că relația serioasă în care te afli este o minciună și că este mai bine să continui această aventură care îți dă o senzație de fluturi în stomac și care îți aduce multe zâmbete de fericire.

Gemeni

Vei ajunge să cunoști un bărbat special în această vară, care îți va da iar fiorii specifici iubirii pure și sincere. Îl vei întâlni într-un moment nu tocmai potrivit, poate în concediu sau la o ieșire în oraș cu prietenii, și va fi dragoste la prima vedere din partea amândurora. Vei avea plăcuta surpriză să vezi că te va căuta după aceea și chiar te va invita în oraș. Deși vei fi reticentă la început din cauza relației în care te afli, vei hotărî să te lași dusă de val și să îți oferi câteva momente de fericire. Aventura ta de o vară se va termina la fel de brusc precum a început, însă te va lăsa cu multe amintiri plăcute.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna iulie

Scorpion

Ai hotărât să iei toate cluburile la rând în această vară și să te lași pradă oricăror tentații. Deși vor fi mulți exponenți ai sexului tare care vor încerca să ajungă în patul tău, doar unul va reuși să te vrăjească. Acest bărbat misterios îți va suci mințile și te va face să îți înșeli partenerul. Deși aventura îți va aduce multă plăcere, consecințele nebuniei de o vară te vor face să îți dai seama că nu ești pregătită pentru o relație serioasă și că este mai bine să rămâi singură.

Capricorn

Monotonia este cel mai mare dușman al tău într-o relație. Vara a venit deja, iar tu nu ai făcut nimic ieșit din comun, care să îți hrănească spiritul însetat de aventură. Astfel, vei începe o conversație interesantă cu un bărbat pe Facebook, iar acesta va reuși să îți mențină interesul aprins doar din vorbe. După câteva întâlniri în secret, te vei preda trup și suflet pentru o noapte fierbinte. Deși se va întâmpla doar o dată, secretul va rămâne ascuns în sufletul tău, iar perechea ta nu va afla niciodată că i-ai fost infidelă.

Photo via VisualHunt

Sursă horoscop: Divahair.ro

horoscop - woman dress summer 1 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care te vor răni vara aceasta

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.