Horoscop special – zodii care se iubesc, dar locuiesc mai bine separat!

horoscop - cuplu

Horoscop special – zodii care se iubesc, dar locuiesc mai bine separat! Știți vorba aceea: ”Te iubesc atât de mult când te văd atât de rar”? Există 3 zodii pentru care ea este un adevăr, pentru că, deși se iubesc, odată ce aleg să locuiască împreună, totul se destramă. Ești și tu una din aceste zodii?

Rac și Capricorn

Racul este romantic și drăgăstos și te surprinde în fiecare clipă cu gesturi de afecțiune. Capricornul, pe de altă parte, este ceva mai pragmatic, indiferent și tinde să se orienteze spre propriul confort. Atunci când se manifestă egoismul său, acest cuplu poate avea probleme serioase de comunicare.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în noiembrie

Racul se închide în sine când simte că este respins, pe când orgoliul Capricornului nu îl lasă să facă primul pas spre iertare. Conviețuirea devine astfel extrem de dificilă, iar cei doi pot chiar să ajungă la despărțire.

Fecioară și Balanță

Fecioara impresionează Balanța cu inteligența sa, dar și cu simțul umorului și micile gesturi de afecțiune. Balanța, pe de altă parte, este oaza de liniște de care are nevoie Fecioara și acel suflet pereche care o face să creadă din nou în dragostea adevărată.

Deși această relație este armonioasă și plină de iubire, lucrurile se pot schimba atunci când cei doi se mută împreună. Balanța tinde să fie complet nehotărâtă și dezorganizată, fapt ce o va scoate pe Fecioară din minți. Dacă acest nativ este deschis spre oameni și simte nevoia să se înconjoare mereu de prieteni, Fecioara va prefera să rămână acasă chiar și sâmbătă seara, în liniștea și confortul propriului cămin, eventual cu o carte în mână.

Aceste diferențe vor deveni din ce în ce mai evidente în timp și pot duce la despărțire.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro 

horoscop - advice 150x150Citește și: Horoscop special – vrei un final de 2017 bun? Iată ce trebuie să faci!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.